?>
Logo Goals and Glamour

Oud- wonderboy Michael Owen heeft op de Engelse TV even de kenner uitgehangen en voorspeld dat Chelsea kampioen wordt: “Met de komst van ‘Special One’ José Mourinho is Chelsea favoriet om de titel te pakken. de Portugees verloor in zijn carrière geen enkele thuiswedstrijd in de Premier League”, zegt Owen.

Over zijn favoriete club Liverpool zegt Owen: “Alles zal afhangen of Luis Suarez blijft of niet, als ze hem kunnen houden, dan denk ik dat de top-4 binnen de mogelijkheden ligt. Als hij vertrekt, wordt het zo goed als onmogelijk om hem nog te vervangen.”

“Manchester United mag dan wel het meest stabiele team hebben, toch zit de ploeg in een overgangsperiode. Heel wat jongeren maken hun opwachting, maar vooral in het bestuur is er veel veranderd. De komst van David Moyes luidde een nieuw tijdperk in. Veel zal afhangen van Robin van Persie, als hij op hetzelfde niveau als vorig seizoen presteert, zal United zeker meedoen voor de titel, verduidelijkt Owen.

Ook liet hij nog even weten wat hij van Manchester City vindt en verwacht: “Ook deze zomer waren zij weer het bedrijvigst op de transfermarkt. Fernandinho, Jesus Navas, Alvaro Negredo,… opnieuw gaf de ploeg van de steenrijke oliebaron meer dan 100 miljoen euro uit. Ik ben benieuwd of de nieuwkomers hun waarde zullen kunnen bewijzen. Verder wordt het zeer interessant om te kijken hoe snel hun coach Manuel Pellegrini zich aanpast aan Engeland.”

Trending

Versch!