‘Failliete mevrouw Becker vindt steun bij Estelle Cruijff’

dinsdag 12 september 2017 om 16:19 door Max

Boris Becker en zijn vrouw Lilly hebben het momenteel niet makkelijk. De voormalig prof-tennisser is in Engeland failliet verklaard en zou nog ‘maar’ zo’n 350.000 euro over hebben van de 100+ miljoen euro die hij had.

De Nederlandse Lilly, met wie Becker ook een kindje heeft, vindt nu veel steun bij Estelle Cruijff, ex van onder meer Ruud Gullit en Badr Hari en een nichtje van Johan Cruijff: “Door dik en dun. Toen het slecht ging met Estelle, was ik er voor haar. En zij is er nu ook voor mij. Zo fijn om met iemand te praten die ongeveer hetzelfde meemaakt”, vertelt Lilly in de nieuwe Beau Monde. „We hebben laatst geluncht met Björn Borg en zijn vrouw. Dat doen we ieder jaar, hier op Ibiza. Even bijpraten. Nu was het wel heel speciaal, vooral voor Boris. Die man is zijn grote voorbeeld, zijn idool van vroeger. En die stak ons een hart onder de riem. Hij heeft ongeveer met hetzelfde te dealen gehad en is er ook sterker uit gekomen. Dat geeft ons moed.”

“Iedereen maakt zich zorgen. Maar het is allemaal niet zo dramatisch als mensen denken. We wonen in een groot huis, rijden in mooie auto’s… Ja, ik heb daarmee veel geluk gehad. Ik ben de eerste om toe te geven dat het heel comfortabel is om met een rijke man getrouwd te zijn. Maar dat is nooit het doel geweest. Dan had ik in die eerste tijd de telefoon wel opgenomen.”

De 41-jarige vrouw is door de problemen wel wat ‘vrienden’ kwijt geraakt:”Ja, ik heb wel wat mensen uit mijn WhatsApp-lijst gegooid de afgelopen weken. Als het goed met je gaat, heb je heel veel vrienden. Iedereen vindt je leuk, wil met je omgaan. Maar als het slecht gaat – zoals nu – blijven er maar een paar van over. Die andere mensen blijken dan geen vrienden, maar gewoon kennissen te zijn.”

Every blonde needs a brunette ❤️ @estellecruijff love you to the moon 🌙 and back ❤️

A post shared by Sharlely Becker (@sharlely) on

 

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

0x
FAIL
0x
WTF
0x
SEXY
0x
LOL
0x
OMG
2x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!