Boze Maradona verpest ‘meet and greet’ met Nederlandse fans

donderdag 24 augustus 2017 om 16:30 door Jildert

Heel voorspelbaar, maar daarom niet minder pijnlijk. Diego Maradona heeft vanmiddag honderden prijswinnaars een teleurstellende middag bezorgd.

De voetballegende zou komen opdraven voor een meet and greet, maar je raadt het al: hij kwam niet opdagen. Althans, hij arriveerde meer dan een uur later en bleef maar een paar minuten. Volgens energiedirect (PSV-sponsor en organisator) had de oud-aanvaller last van zijn rug.

Omroep Brabant geeft een andere lezing: Maradona zou kwaad hebben gereageerd toen de meet and greet één op één bleek te zijn, in plaats van met vijf fans tegelijk. Hij liep daarop boos weg.

Een bittere pil voor de honderden supporters die een meet and greet hadden gewonnen met de Argentijn. Een aantal hoopten nog dat ‘Pluisje’ later op de middag zou terugkeren, maar dat gebeurde niet. Ze keerden huiswaarts met een PSV-shirt van Maradona, maar zonder ontmoeting.

De 56-jarige oud-voetballer verblijft momenteel in Mierlo voor een trainingskamp met zijn club. Energiedirect had er al rekening mee gehouden dat hij ‘Sjaak afhaak’ zou zijn: in de actievoorwaarden stond al dat het bedrijf niet aansprakelijk zou zijn als de legende niet zou komen opdraven.

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

2x
FAIL
6x
WTF
0x
SEXY
0x
LOL
0x
OMG
0x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!