?>
Logo Goals and Glamour
‘Van der Vaart heeft relatie met Sylvie’s beste vriendin’

Shownieuws

‘Van der Vaart heeft relatie met Sylvie’s beste vriendin’

Rafael van der Vaart heeft een nieuwe liefde. Het gaat om Sabia Boulahrouz, de ex-vrouw van Khalid Boulahrouz en een van de beste vriendinnen van Sylvie.

Artikel verder na advertentie

De 30-jarige international heeft het nieuws bevestigd op de website van de Duitse krant. “We kennen elkaar al jaren en zijn altijd goede vrienden geweest. De afgelopen weken hebben zich bij ons verrassend grote gevoelens ontwikkeld”, aldus Van der Vaart.

Artikel verder na advertentie

Nadat het op oudejaarsavond tot een ruzie in het openbaar was gekomen, liep het huwelijk van de Van der Vaarts op de klippen. Rafael vond daarna zijn troost bij Sabia Boulahrouz en dat klikte goed.

Artikel verder na advertentie

“Door vertrouwen zijn we naar elkaar toe gegroeid”, aldus Van der Vaart tegen Bild. Sabia Boulahrouz zegt: “We zijn nog maar kort samen. We geven het alle rust. Onze liefde heeft tijd nodig om zich te ontwikkelen.”

Volgens Sabia Boulahrouz is Sylvie van der Vaart op de hoogte van de relatie en zijn er geen problemen. “We zijn immers lang na hun scheiding bij elkaar gekomen. Sylvie leeft nu haar eigen leven.”