PSV-perschef Thijs Slegers getroffen door herseninfarct

vrijdag 4 augustus 2017 om 18:40 door Jildert

Thijs Slegers, perschef van PSV en oud-journalist van VI, is sinds dinsdag geveld door een herseninfarct. Hij werd op de stoep voor het Philips Stadion onwel.

De Brabander maakt het inmiddels goed, want hij maakt het nieuws zelf bekend op Instagram. Toch had het allemaal veel slechter kunnen aflopen, vertelt hij.

“Ik ben fantastisch opgevangen door een team van specialisten, broeders en zusters”, aldus Slegers. “Adequaat handelen en goede zorg hebben een somber perspectief omgebogen in een positieve verwachting. Ik mag hopen op volledig herstel en besef derhalve dat ik geluk heb gehad.”

Hij sluit af: “Met de liefde van mijn gezin, familie en de ontelbare steunbetuigingen van vrienden, collega’s, kennissen en vele anderen gaat dat lukken.”

Dit zijn mijn hersenen. Het witte boonvormige vlekje bij de cursor is het zichtbare restant van een herseninfarct, afgelopen dinsdagochtend ontstaan op de stoep voor het Philips Stadion. Dankzij goed advies van @wartvanzoest , snelle ondersteuning van @docstijn en twee geweldige ambulancemedewerkers was ik snel in het Maxima Medisch Centrum. Daar ben ik fantastisch opgevangen door een team van specialisten, broeders en zusters. Adequaat handelen en goede zorg hebben een somber perspectief omgebogen in een positieve verwachting. Ik mag hopen op volledig herstel en besef derhalve dat ik geluk heb gehad. Met de liefde van mijn gezin, familie en de ontelbare steunbetuigingen van vrienden, collega's, kennissen en vele anderen gaat dat lukken ❤️

A post shared by Thijs Slegers (@thijsslegers) on

 

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

1x
FAIL
0x
WTF
3x
SEXY
1x
LOL
5x
OMG
2x
BAAS

Onze vetste berichten in je mailbox?

Vers!