Logo Goals and Glamour
5 spectaculaire veranderingen in The Journey
© YouTube

Shownieuws

5 spectaculaire veranderingen in The Journey

The Journey komt terug in FIFA 18, en Alex Hunter’s nieuwe seizoen begint met een toptransfer. Maar EA Sports heeft meer veranderingen bevestigd. Wij hebben ze allemaal op een rijtje gezet!

5. Maak je eigen Alex Hunter

Alex Hunter huis

© YouTube

Geeft hem je favoriete kapsel, dos hem uit in dure kleding of laat een tattoo zetten: in FIFA 18 kun je jouw Alex geheel naar wens aanpassen. Dat werd tijd!

4. Keuzes hebben meer impact

Keuzes hebben meer impact

© YouTube

In FIFA 17 kreeg je al dilemma’s voor je kiezen, maar dat had weinig invloed op het verhaal. Zo stond al vast dat je op gegeven moment verhuurd werd aan een kleinere club. EA Sports belooft dat jouw keuzes in seizoen 2 van The Journey meer impact hebben.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

3. Veel bekende spelers

Alex Hunter en Cristiano Ronaldo

© YouTube

Het ene na het andere bekende voetbalgezicht komt voorbij in de eerste trailer van The Journey, en Alex komt in zijn nieuwe avontuur dan ook meer bekenden tegen. Zo zien we in de trailer al een man-hug met Cristiano Ronaldo.

2. Ook voor twee spelers

Ook met twee spelers

© YouTube

Toch meer een sociale gamer? Goed nieuws: je kunt voortaan ook met twee spelers met The Journey aan de slag. Hoe dat precies vorm krijgt, is nog onduidelijk.

Artikel verder na advertentie

1. Meerdere speelbare personages

Meerdere personages

© YouTube

The Journey mag dan het avontuur van Alex Hunter zijn, EA heeft bevestigd dat hij in dit nieuwe seizoen niet het enige speelbare personage is. Spannend!

Bonus: de trailer van The Journey

Kun je het op je gemakje bekijken.

FIFA 18 | THE JOURNEY: HUNTER RETURNS | OFFICIAL TEASER TRAILER

Logo Goals and Glamour