?>
Logo Goals and Glamour
Johan Derksen de weg kwijt na overdosis slaappillen
© YouTube

Het had niet veel gescheeld of het succes van Voetbal Inside was tot een luguber einde gekomen. Johan Derksen liet zich deze week een verkeerd merk slaappillen aansmeren en dat luidde bijna het einde van de sigaarsnor in.

Nou ja, dat is misschien wat dramatisch, maar Johan was flink de weg kwijt. De analist kreeg de dubieuze pillen doorgespeeld van een bandlid, met wie hij momenteel de theaters langsgaat.

“Ik moest de volgende ochtend om half zeven mijn bed uit en dacht: ik neem zo’n slaaptabletje. Maar ik voelde niks. Dus toen heb ik er nog één genomen”, stak Johan van wal in VI. “Toen ben ik om half zeven wakker geworden van de wekker, heb gedoucht en is mijn vrouw met een zombie op stap geweest. Ik weet er niets meer van. Ik ben thuis met mijn kleren en schoenen aan in bed gaan liggen en werd om twee uur ’s middags wakker.”

Johan miste daardoor een aflevering van het online programma Doordekken en besloot toch even met Kasper van Eijk (oncoloog en teamarts van Feyenoord) te bellen. Die vertelde dat hij dat soort pillen normaal gesproken enkel voorschrijft aan terminale patiënten. Oeps…

Trending

Versch!