Logo Goals and Glamour
Verbeek bouwt een blokhut
Verbeek © nos.nl

augustus 2013 • Shownieuws

Verbeek bouwt een blokhut

Gert-Jan Verbeek is niet alleen bezig om bij AZ weer aan een goed team te bouwen. Ook buiten het voetbalveld is de coach van AZ flink aan de bouw geslagen deze zomer. Dat is ook de reden dat hij zo gespierd langs het veld staat.

“Ik wou ooit een blokhut bouwen in een bos. Dan moet je eerst een plek zoeken, en die vond ik”, vertelt Verbeek, die al vaker huizen heeft gebouwd of gerestaureerd. Nu is hij bezig met een zelfontworpen blokhut. Ergens in Salland rijdt de trainer in zijn vrije tijd rond op een shovel en sleept hij met zware stenen.

De blokhut van Verbeek is nog niet af. Of hij klaar is met bouwen aan zijn elftal, moet zaterdagavond blijken. Dan staat de competitiewedstrijd tussen sc Heerenveen en AZ op het programma.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

De wedstrijd tegen Ajax was in elk geval goed: “Dat geeft vertrouwen, de dingen waar je mee bezig bent zie je terug in het veld. Dan heb je ook het idee dat de spelers begrijpen wat je wilt en dat er onderling begrip begint te ontstaan. Dan zie je dat het een team aan het worden is en dat is toch belangrijk na zes weken.”

Logo Goals and Glamour