Logo Goals and Glamour
De 10 steenrijke liefdes van Sylvie Meis op een rijtje
© Pro Shots / Hunkemoller

Shownieuws

De 10 steenrijke liefdes van Sylvie Meis op een rijtje

Laten we eens kijken naar de lange en roerige liefdesgeschiedenis van de bevallige Brabantse. In een tijdsspanne van zo’n twintig jaar date Syl onder andere een graaf, een Amerikaan en… Zlatan Ibrahimovic!

10. Maarten Atmodikoro

Sylvie Meis en Maarten Atmodikoro
© Pro Shots

Als je dacht dat Rafael van der Vaart de eerste voetballer was die Sylvie aan de haak sloeg: think again! De Bredaase had twee jaar een relatie met voormalig NAC-verdediger Maarten Atmodikoro. We schrijven dan eind jaren 90, als Sylvie haar tienerjaren net achter zich heeft gelaten en nog een programma over Flippo’s presenteert. Atmodikoro (nu 46) stopte al in 2001 met voetballen en beheert tegenwoordig een tennispark in Rotterdam.

9. Zlatan Ibrahimovic

Sylvie Meis en Zlatan
© Pro Shots

Het boterde in de kleedkamer voor geen meter tussen Rafael van der Vaart en Zlatan Ibrahimovic en Sylvie was daar één van de oorzaken van. Voordat Syl iets met Raf kreeg, zou ze in 2002 kort hebben aangepapt met Zlatan. Een columnist van De Morgen beschrijft hoe Zlatan bij elke woordenwisseling met de Nederlander terugkaatste: “Yeah, yeah, I f•cked your girlfriend.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

8. Rafael van der Vaart

Sylvie Meis en Rafael van der Vaart
© Pro Shots

Of die het nou leuk vond of niet, aanstormend Ajax-talent Rafael van der Vaart was in 2003 al de derde voetballer van Sylvie. De twee stapten in 2005 in het huwelijksbootje en kregen een jaar later een zoon: Damian. Een sprookjeshuwelijk werd het echter niet. Zowel Syl als Raf namen het niet zo nauw met de echtelijke voorwaarden (zie ook hieronder) en na een openbare ruzie op oudejaarsavond 2012 zette het koppel er definitief een punt achter. Estavana Polman is tegenwoordig de vriendin van Rafael van der Vaart.

7. Balasz V.

Sylvie Meis en piloot
© Facebook

Raf ging vreemd met Sabia, maar ook Sylvie bleef haar ex niet trouw. De voormalige mrs. Van der Vaart onthulde zelf dat ze in 2010 tussen de lakens dook met piloot Balasz. In die tijd was ze herstellende van borstkanker en onzeker over haar lichaam. Ze vond troost bij de piloot. “Onze gesprekken werden steeds intiemer”, is Syl openhartig tegenover Closer. “Van het een kwam het ander en voordat ik het werkelijk begrijpen kon, waren we in het hotel en gebeurde het.” Rafael ontdekte de affaire, maar de twee besloten hun huwelijk een tweede kans te geven.

Artikel verder na advertentie

6. Guillaume Zarka

Deze Franse zakenman was (zover bekend) de eerste liefde van Syl na haar breuk met Rafael. Een kortstondige scharrel waar ze behoorlijk veel spijt van kreeg, want toen het na vier maanden uitging stapte Guillaume naar de roddelbladen. De twee zouden al na twee minuten in bed zijn beland, zonder dat hij Sylvie’s naam wist. Leugens, reageerde een woedende Syl later op die beweringen.

5. Luis Medina Y Abascal

Sylvie maakte de september daarop een uitstapje naar de royalty-wereld, toen ze aan de arm van Luis Medina Y Abascal werd gespot. Deze Spanjaard mag zich de graaf van San Martín de Hoyos noemen. De adel is kennelijk discreet, want veel is er niet bekend over de relatie. Lang hield het in ieder geval niet stand.

4. Samuel Deutsch

Sylvie schaakte een paar maanden later haar volgende rijkaard: de Amerikaan Samuel Deutsch. De twee kwamen elkaar tegen bij de Starbucks in New York en gingen dezelfde avond al wat drinken. Ook de verkering met deze zakenman hield niet lang stand. Sylvie liet na acht maanden op Instagram weten: “Ik zou nooit foto’s verwijderen van iemand die zo speciaal is als Samuel. We zijn nog steeds goede vrienden ondanks dat we geen koppel meer zijn.”

3. Momo

Sylvie Meis en Momo
© Instagram

Een nachtclubeigenaar uit Zwitserland was de volgende, grote liefde van Sylvie. Het tweetal werd in maart 2015 samen gespot en dat leidde tot een zomerse affaire. Ook dit hield niet lang stand: Momo en Sylvie zetten er in augustus een punt achter. Shownieuws kwam even daarna met bewegend beeld, waarop een fikse ruzie tussen de twee te zien was.

2. Sami Khedira

Sylvie Meis en Sami Khedira
© Pro Shots

Door een korte affaire met deze Juventus-middenvelder keerde Sylvie eventjes terug in de voetbalwereld. Volgens Duitse media regelde Sami Sylvie’s telefoonnummer en kwam het na een paar weken tot een echte ontmoeting in Hamburg, waar de twee het in een hotel erg gezellig hadden. Een pikante fling, omdat Khedira eerder samen was met Sylvie’s tv-concurrente Lena Gercke. Een paar maanden later werd Khedira gespot met een ander lingeriemodel.

1. Charbel Aouad

Sylvie Meis en Charbel Aouad
© Instagram

Heeft Sylvie na al die jaren dan eindelijk de ware gevonden? Op een schattig Instagram-kiekje, waarop de ex-voetbalvrouw met een verlovingsring pronkt, lijkt ze in ieder geval dolgelukkig met haar nieuwe liefde. Charbel Aouad is een Libanese zakenman, die rijk werd door een ingenieuze handel in urine. De twee kregen een relatie in het najaar van 2015, maar kennen elkaar al sinds 2014.

Bonus: Johan Derksen slacht Sylvie

"Sylvie heeft zich omhoog geneukt" - VOETBAL INSIDE

 

Logo Goals and Glamour