?>
Logo Goals and Glamour
Courtois dumpt zwangere vriendin
© Instagram

Shownieuws

Courtois dumpt zwangere vriendin

Ze is zwanger van hun tweede kindje, maar dat belet Thibaut Courtois er niet van te breken met zijn Spaanse vriendin. De Belgische doelman laat in een verklaring weten dat hij niet meer samen is met Marta Dominguez.

“Begin september zijn we in alle vriendschap elk onze eigen weg gegaan, ondanks het feit dat ze een maand zwanger was van ons tweede kind”, reageert Courtois op de geruchten die al eerder rondgingen. “Zij vertrok naar Madrid, ik bleef in Londen.”

De sluitpost heeft al een dochtertje met Marta. “En binnen een maand komt daar een kleine prins bij”, vervolgt hij. “Wij willen ervoor zorgen dat onze kinderen de liefde en aandacht zullen krijgen die ze verdienen.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Mooie woorden, maar een brave huisvader was Thibaut sowieso niet. Althans, als we de boulevardpers mogen geloven. De boomlange sluitpost zou er onder andere affaires met een Belgische en Spaanse dame op nahouden.

Courtois’ roerige privéleven leverde hem al een vete met Rode Duivels-teamgenoot Kevin De Bruyne op. Thibaut dook in zijn Atletico Madrid-periode tussen de lakens met De Bruyne’s ex-vriendin.

Artikel verder na advertentie

Hier zijn Courtois en zijn ex Marta in gelukkigere tijden:

Marta Dominguez ex Thibaut Courtois

© Instagram

Logo Goals and Glamour