Logo Goals and Glamour
Dit is Emma Heesters, de vriendin van Wesley Hoedt
© Instagram

Vriendin van

Dit is Emma Heesters, de vriendin van Wesley Hoedt

De vriendin van Wesley Hoedt is Emma Heesters, die zelf aan de weg timmert als zangeres. Dat doet ze niet onverdienstelijk, want Emma heeft meer dan vijf miljoen volgers op YouTube. Ze was ook te zien in het programma Beste Zangers.

Hoe Wesley (27) en Emma (26) elkaar hebben gevonden? We zouden er graag een romantisch verhaal van maken, maar Wesley wist gewoon in Emma’s DM te sliden. Dat gebeurde na een weddenschap met een vriend, die dacht dat Emma toch niet zou antwoorden.

Emma Heesters vriendin Hoedt
© Instagram

Nou, wel dus! Van het een kwam het ander en inmiddels zijn de twee alweer even bij elkaar. Emma is zeker niet Wesley’s eerste vriendinnetje, want hij heeft al een dochtertje uit een eerdere relatie.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Na wat omzwervingen in Italië en Engeland speelt verdediger Hoedt tegenwoordig in Brussel, bij Anderlecht. Emma bleef in Nederland. Die lange afstandsrelatie lijkt het liefdeskoppel wat parten te spelen, want Emma is niet de enige dame bij wie Wesley graag in de DM’s slide. Er doken chats op met andere dames, waarin de voetballer ook niet schuwt een blootfoto door te sturen.

Daarop volgde een keiharde fittie: ze ontvolgden elkaar en er werden gezamenlijke foto’s van Insta verwijderd. Die waren vervolgens weer even snel terug, waarop Emma bij Reality FBI tekst en uitleg gaf: “Ja, we hadden net even ruzie wat iedereen wel eens heeft in een relatie. Het is alweer goed. We zijn gek op elkaar en het is jammer dat iemand daar niet mee om kan gaan.”

Artikel verder na advertentie

Vergevingsgezinde meid. Enfin, dit is Emma Heesters, de vriendin van Wesley Hoedt:

Vriendin Wesley Hoedt
© Instagram
Emma Heesters, vriendin Hoedt
© Instagram
Vriendin Hoedt
© Instagram
Dit is de vriendin van Hoedt
© Instagram
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Goals and Glamour (@goalsandglamour)

Logo Goals and Glamour