Logo Goals and Glamour
Het fabelachtige Man Utd trainingspak
©Pro Shots

maart 2017 • Shownieuws

Het fabelachtige Man Utd trainingspak

Er zijn meerdere redenen waarom voetballers het Manchester United trainingspak zo graag dragen. Iedereen heeft wel een mening over de club uit Manchester. De één is een fan, de ander niet. Maar niemand kan eromheen dat de voetbalclub wereldberoemd is. Dat de club rijk is aan voetballers van wereldklasse, uit het heden en verleden.

Denk aan de fabelachtige acties van George Best, of droom even weg bij Mr. Manchester United himself: Sir Bobby Charlton, het geniale enfant terrible: Eric Cantona, die prachtige trap van David Beckham, de Welshman Ryan Giggs, met z’n gouden linkerbeen, en natuurlijk ook onze Nederlandse toppers Ruud van Nistelrooy en Robin van Persie. Naast al deze wonderbaarlijke spelers is

Manchester United ook een club met één van de grootste achterbans ter wereld. Fans van over de hele wereld supporten The Red Devils, de meest succesvolle Engelse voetbalclub uit de historie. De club werd maar liefst twintig keer kampioen van Engeland. Gevestigd in één van de grootste steden van Engeland, de textielstad Manchester. De Manchester United trainingspakken brengen dit gevoel met zich mee. De ruim 70.000 fans op Old Trafford staan garant voor een uitzinnige sfeer. Fans die loyaal zijn aan de club, thuiswedstrijden die elke week zijn uitverkocht. De rode vloet ziet de fantastische passen van wonderboy Paul Pogba, de fenomenale goals van superspits Zlatan Ibrahimovic, de perfect getimede tackles van Eric Bailly en de schitterende reflexen van David de Gea.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

© Pro Shots

Na een tijd geen prestigieuze prijs te hebben gewonnen, is Manchester United er vandaag de dag weer aan toe. Een club die drie keer de Champions League wist te winnen, twaalf keer de FA Cup, vier keer de League Cup en 21 keer de Community Shield. Een club die het winnen van trofeeën zo gewend is geraakt, dat die niet meer zonder kan. De spelers van The Red Devils moeten hier nu voor gaan zorgen. Alles onder begeleiding van de Portugese succestrainer José Mourinho. In de mooi ontworpen Adidas Manchester United trainingspakken bewandelen de spelers de weg naar nieuwe successen. Op het trainingsveld, in de spelersbus en in het stadion. De ene keer in een witte jas en blauwe broek, de andere keer in een donkergrijze broek en een rode sweater. Adidas zorgt ervoor dat de spelers er altijd stijlvol en comfortabel bij lopen. Zo zijn er meerdere edities ontwikkelt om het team te laten stralen. Welke editie spreekt jou het meeste aan? Hoe presenteer jij deze fabelachtige club uit Manchester?

Logo Goals and Glamour