?>
Logo Goals and Glamour
Fox Sports en Keukenkampioen zoeken hét kampioensteam!
© Pro Shots

Shownieuws

Fox Sports en Keukenkampioen zoeken hét kampioensteam!

Het seizoen in het amateurvoetbal is alweer ruim over de helft, en ondanks enkele afgelastingen de laatste maanden zijn er alweer aardig wat potjes gespeeld in 2017. De apotheose in de titelstrijd komt dus steeds dichterbij. Wie zullen er aan het eind van de rit met de kampioensschalen in de handen staan?

Artikel verder na advertentie

In de eredivisie deelde Feyenoord tegen PSV een harde, en mogelijk definitieve, tik uit. In de Rotterdamse Kuip vocht PSV voor de laatste kans. De Eindhovense ploeg wilde het gat met koploper Feyenoord verkleinen tot vijf punten. Het liep echter anders, want mede dankzij het omstreden eigen doelpunt van keeper Jeroen Zoet, waarbij doellijntechnologie nodig was om te bepalen of het echt een doelpunt was, pakte Feyenoord de volle buit en vergrootte het daarmee de voorsprong op PSV tot elf punten in de nieuwe eredivisiestand. Met nog tien duels te gaan lijkt een nieuw kampioenschap voor PSV daarmee uitgesloten.

Artikel verder na advertentie

Welk amateur kampioensteam komt live op televisie?

Artikel verder na advertentie

Ook bij de amateurs zijn er genoeg spanningen te zien in de komende maanden. Daarom zijn Keukenkampioen en FOX Sports op zoek naar teams die, net als Feyenoord, hard op weg zijn om het kampioenschap binnen te slepen. Speel jij in zo’n team, let dan goed op want je maakt namelijk kans op een schitterende prijs. FOX Sports gaat een amateur kampioenswedstrijd in Nederland live uitzenden. Meld je aan, verzamel zoveel mogelijk stemmen zodat jouw kampioenswedstrijd live op televisie wordt uitgezonden.

Met een compleet televisieteam komt FOX Sports naar de winnende club toe om het kampioensduel live te verslaan. Het duel wordt voorzien van een voorbeschouwing, analyse en live-commentaar. Mede Hans Kraay jr. zal aanwezig zijn om deze toch al mooie kampioensdag onvergetelijk te maken. Hoeveel glamour wil je hebben?

Terugkomend op de Eredivisie lijkt Ajax de enige ploeg die het Feyenoord nog lastig zou kunnen maken. Als de Amsterdammers de komende maand geen punten laten liggen dan zal begin april tijdens Ajax-Feyenoord een beladen wedstrijd volgen, die weleens gezien kan worden als een echt kampioensduel. In de Amsterdam ArenA wordt op zondag 2 april as. wellicht de meest beladen klassieker in jaren gespeeld.