Logo Goals and Glamour
Dildo-keeper leeft mee met Patricia Paay
© Pro Shots / Instagram

februari 2017 • Shownieuws

Dildo-keeper leeft mee met Patricia Paay

Donald Trump, de verkiezingen, terroristen, het is allemaal even naar de achtergrond verdwenen. Dat heeft maar één reden: Patricia Paay speelt sinds gisteren de hoofdrol in een ranzig seksfilmpje.

Die video is – zonder Paay’s medeweten – online gezet en dus heeft half Nederland nu gezien hoe ‘La Paay’ een lading urine in haar mond gespoten krijgt.

De media spinnen garen bij het incident; het AD laat bijvoorbeeld enkele Nederlanders aan het woord die óók slachtoffer waren van een uitgelekte seksvideo. Zoals voormalig ADO-keeper Stefan Postma, die ooit op de gevoelige plaat vastlegde hoe zijn vriendin hem met een voorbind-dildo penetreerde.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Het filmpje kwam op internet terecht, waarop een paar gevatte Ajax-fans er een pakkend liedje over componeerden.

“Dat ik er nu weer mee geconfronteerd word, na tien jaar, zegt genoeg”, laat Postma, tegenwoordig keeperstrainer bij FC Utrecht, weten. “Vervelend, want je wilt verder met je leven. Het is een zwarte periode in mijn leven.”

Artikel verder na advertentie

Hij vervolgt: “Voor haar is het belangrijkste nu om dit een plekje te geven want je komt er nooit meer vanaf, zeker niet in deze tijd waarop alles wordt gedeeld via social media. Ik leef met haar mee.”

Beide seksfilmpjes gaan we hier natuurlijk niet plaatsen. De reden lijkt ons duidelijk.

Logo Goals and Glamour