Is dit het bewijs dat er een nieuwe FIFA Street aankomt?

maandag 6 februari 2017 om 12:40 door Jildert

Gamers die wel van een potje straatvoetbal hielden werden op hun wenken bediend met FIFA Street, waarin je bekende voetbalsterren kon laten panna’en en scharen tot ze erbij neervielen.

Dat betekende zes tegen zes op pleintjes, maar in tegenstelling tot ‘grote broer’ FIFA was goalen maken zeker niet het belangrijkst: je kreeg vooral punten voor de skills waarmee je dat deed. Het laatste deel van de cultgame verscheen alweer in 2012, waarna het angstvallig stil bleef rond de titel.

Tot dit jaar wellicht, want een oplettende forumgebruiker van Reddit ontdekte dat de servers van de laatste FIFA Street (nummero 4) weer bereikbaar zijn.

Dat zou er enerzijds op kunnen wijzen dat er een nieuw deel in aantocht is, of anderzijds EA Sports heeft besloten de vorige games uit te brengen op de nieuwste consoles. Ook wordt er gespeculeerd over eventuele DLC of een add-on voor FIFA 18.

Op Reddit zijn in ieder geval nog voldoende fans van de game te vinden: een post waarin gevraagd wordt of EA het spel terug moet brengen, wordt met veel gejuich ontvangen.

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

3x
FAIL
1x
WTF
6x
SEXY
0x
LOL
0x
OMG
7x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!