Damesvoetballers zitten niet met uitgelekte billenfoto: “Allemaal een goede kont”

donderdag 26 januari 2017 om 11:25 door Jildert

Het was niet de bedoeling dat hij uitlekte, maar dat deed hij uiteindelijk toch: een pikante foto van het damesteam SVF Cothen, waarop de meiden gezamenlijk hun broek laten zakken.

In gesprek met Powned laat één van de dames weten dat ze het absoluut geen probleem vindt dat ze met haar blote bips op het interwebs staat.

“We hadden een gezellige dag, allemaal foto’s gemaakt, en op een gegeven moment werd er gevraagd: is het misschien een leuk idee om wat grappige foto’s te maken”, vertelt Annick Skowronek aan Pownews. Dat resulteerde dus in onderstaande billenfoto, die door één van de dames online werd gezet.

Hoewel er binnen de club wat oproer was, kon de trainer van het team er in ieder geval om lachen: “Ik ben die meiden gewoon dankbaar dat het zo’n leuke groep meiden is.”

Het zou bovendien zomaar kunnen dat we nog niet het laatste hebben gehoord, of gezien, van het damesteam. “Er staat nog wel iets in de planning, maar daar ga ik nog niks over zeggen”, aldus Skowronek. Wij wachten in spanning af!

Meisjesteam veroorzaakt rel met deze pikante foto

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

2x
FAIL
3x
WTF
36x
SEXY
1x
LOL
1x
OMG
1x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!