Dit zijn de 10 beste chicks van 2016

zaterdag 31 december 2016 om 16:10 door Redactie

De Olympische spelen, het EK 2016 of zelfs de Jupiler League: waar je in 2016 ook keek, je kon geen moment om mooie vrouwen heen. De ideale manier om het jaar uit te luiden, dachten wij zo. Met een onbetwiste nummero 1!

10. Ronaldo’s eindeloze lijst scharrels

Jep, ook in 2016 werd het ene na het andere rondborstige model aan Cristiano Ronaldo gekoppeld; of hij dat nu wilde of niet. Naast de dames die beweerden met de steraanvaller gerotzooid te hebben, werd Ronaldo ook daadwerkelijk met wat dames gespot. Eerst met dit welgevormde Amerikaanse model, tegenwoordig in gezelschap van deze Spaanse deernse. We vragen ons af waar die de tijd vandaan haalt.

Georgina Rodriguez vriendin Cristiano Ronaldo

© Instagram

nieuwe-scharrel-ronaldo-kristina-peric-sprekend-irina-shayk-6

© Instagram

Ronaldo schaarsgekleed gespot met dit heerlijke fitnessmodel

© Instagram

9. Handbalbeauty #1

Tess Wester is ongetwijfeld het meest opvallende gezicht in het nationale handbalteam. Niet alleen omdat ze een knappe dame is, maar ook omdat ze zo emotioneel meeleeft met haar team. Die twee kwaliteiten waren reden voor IJsselmeervogels om de handbalster bij afwezigheid van hun keeper te vragen voor een invalbeurt. Tess reageerde sportief!

IJsselmeervogels wil handbal-beauty op goal

© Pro Shots / Instagram

8. De mooie dochters van De Boer

Behalve hun fronzen is er nog een ander opvallend kenmerk aan de broertjes De Boer: ze kunnen alleen meisjes produceren. En mooie meisjes bovendien, als we de kiekjes van Frank’s dochter Jackie en Ronald’s dochter Demi er op bezien (de vriendin van Tonny Vilhena, trouwens). Dat ze in 2017 maar héél actief blijven op Instagram!

dit-is-de-lekkere-dochter-van-deboer-6

© Instagram

Jackie de Boer dochter Frank de Boer

Jackie de Boer © Instagram

7. Handbalbeauty #2

Tja, we kunnen dit jaar moeilijk om Estavana Polman heen. Deze dame is één van de sterkhouders in ons nationale handbalteam, maar ook de kersverse vriendin van Rafael van der Vaart. Het is dikke mik tussen de twee, want een paar dagen geleden maakte het paar bekend in blijde verwachting te zijn. Heeft Raf dan eindelijk de ware gevonden?

deze-10-sportvrouwen-kunnen-miss-nederland-worden-estavana-polman-2

© Instagram

Kontje van Estavana

© Instagram

6. Bloedmooie EK-dames

Er stond tijdens het EK 2016 steevast een camera op de tribune gericht en dat was niet zonder reden; zoals gewoonlijk viel er de ene na de andere schoonheid te ontdekken. Tja, dat gaf ons Nederlanders tenminste ook nog iets om van te genieten.

vrouwelijke-fans-albanie-4

© Pro Shots

vrouwelijke-fans-albanie-6

© Pro Shots

5. De lingeriedames van RKC

Het was lang geleden dat het ernstig afgezakte RKC Waalwijk de internationale kranten haalde, maar het lukte de club in 2016. Daarvoor moest RKC zijn ziel wel verkopen aan After Eden; de onderbroekenboer liet in plaats van jonge mascottes lingerie-dames naast de voetballers het veld opkomen. Het leverde mooie plaatjes op, dat wel.

rkc-komt-met-schaarsgeklede-dames-het-veld-op-2

© Pro Shots

RKC met schaarsgeklede dames het veld op

© Pro Shots

rkc-komt-met-schaarsgeklede-dames-het-veld-op-1

© Pro Shots

4. De scharrels van Max Verstappen

Racewonder Max Verstappen wisselt vaker van vrouw dan van bolide, zo bleek afgelopen jaar. De ene na de andere mooie blondine werd aan Max gekoppeld, waaronder een flirt met topskiester Lindsey Vonn! Aaah, waren wij nog maar jong.

roos-van-der-aa-vriendin-max-verstappen-5

© Instagram

joyce-godefridi-vriendin-max-verstappen-1

3. Olympische beauty’s

De Olympische spelen van 2016 leerden ons onder andere dat er bloedmooie schutters bestaan en dat een sexy Braziliaans synchroonduo moeite had om hun hormonen in bedwang te houden. 

amber-hill-bloedmooie-olympier-main

© Instagram

amber-hill-bloedmooie-olympier-9

2. Puck, de mooiste wielrenster van Nederland

We kwamen Puck gisteren al even tegen in het lijstje van 2016-schandalen, omdat er tevens wat té pikante kiekjes van de dame op het internet circuleerden. Ook de legale plaatjes van deze appetijtelijke wielrenster, die dit jaar haar intrede maakte in het profwielrennen, zijn het aankijken meer dan waard. Wat een vrouw! Helaas, mannen: ze is al bezet.

Puck Moonen verwoest mooie gezichtje

© Instagram

Puck Moonen verwoest mooie gezichtje

© Instagram

Puck Moonen verwoest mooie gezichtje

© Instagram

1. Sanne Wevers

We kunnen niet anders dan de sportvrouw van 2016 op nummer #1 zetten? Vanuit het niets sleepte deze beeldschone turnster een gouden plak voor Nederland binnen. Chapeau, Sanne!

Sanne Wevers

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

5x
FAIL
1x
WTF
24x
SEXY
2x
LOL
1x
OMG
1x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!