?>
Logo Goals and Glamour
De 6 bizarre keren dat VI compleet uit de klauwen liep
© YouTube

We mochten afgelopen maandag een oliebollengevecht aanschouwen in VI, maar het was zeker niet voor het eerst dat de voetbalshow volledig escaleerde. Kijk maar!

6. Die keer dat Hansie Hansie een halfuur te vroeg wegliep

De jasjesgooiende analist brabbelde iets over een ‘dolle duikavond’, stond op en liep zonder pardon de studio uit. Alleen Johan kreeg nog een handje van Hansie.

5. Jan Boskamp gooit glas water naar Genee

Genee heeft René van der Gijp meestal als levend schild om zich te beschermen tegen de ferme koeken van Jan Boskamp, maar een paar jaar geleden was de vrolijke Rotterdammer de presentator zo zat dat hij hem op een douche trakteerde!

4. Jan Boskamp geeft klappen aan Genee

En een tijdje later kon zelfs Gijpie Genee niet beschermen, toen Bossie opstond om de pedante presentator een pak slaag te geven.

3. Die keer dat Johan Derksen VI moest presenteren

Je kunt het je misschien niet voorstellen, maar een paar jaar geleden sneeuwde het nog wel eens in Nederland. De hevige sneeuwval leidde er toe dat Wilfred Genee en René van der Gijp op zekere avond schitterden door afwezigheid en Johan Derksen de presentatie van VI op zich moest nemen. Legendarisch!

2. Die keer dat Genee te laat was (alweer)

Een paar jaar na de legendarische sneeuwuitzending moest Johan Derksen de presentatie opnieuw op zich nemen, omdat Genee veel te laat in de studio was. Voldoende reden voor de sigaarsnor om hem een lesje te lezen.

1. Die keer dat Johan wegliep na een knallende ruzie met Genee

Derksen en Genee vlogen elkaar een paar jaar geleden zó in de haren over een akkefietje bij Heerenveen, dat de sigaarsnor tijdens een Europa League-uitzending witheet van tafel wegliep. De twee praatten daarop weken niet meer met elkaar (alleen tijdens uitzendingen) en het was voor Johan bijna reden om te stoppen. De ruzie werd gelukkig bijgelegd en inmiddels is het tweetal weer dikke matties.

Trending