Logo Goals and Glamour
Rafael pakte Estavana gelijk op haar mond
© Pro Shots

december 2016 • Shownieuws

Rafael pakte Estavana gelijk op haar mond

Het privéleven van Rafael van der Vaart was allesbehalve alledaags te noemen, maar de middenvelder lijkt in handbalster Estavana Polman het geluk eindelijk te hebben hervonden.

In sportblad Helden doen de tortelduifjes een uitgebreid boekje open over hun eerste ontmoeting. Journalist Frits Barend speelde Raf het nummer van Estavana door, waarop het prille liefdesstel uitgebreid aan het appen en Facetimen sloeg.

De eerste date vond plaats toen Raf nog in Sevilla woonde en was behoorlijk opmerkelijk: direct toen de middenvelder oog in oog stond met zijn toekomstige geliefde, greep hij zijn kans en kuste haar op de mond.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

“Zo, jij durft”, riep Estavan daarop uit. In Helden geeft ze toe dat ze er wel even van schrok, maar het niet erg vond.

“Het is dat ik een beetje zelfvertrouwen heb”, verklaart de altijd smoothe Rafael. “Ik pakte haar sporttassen aan en gaf haar een knuffel. Na een paar meter zette ik die tassen en zei: sorry, maar ik ga je wel even kussen.”

Artikel verder na advertentie

De rest van dit liefdesverhaal is natuurlijk bekend, want het tweetal is dolgelukkig en woont inmiddels zelfs samen in Denemarken. Estavana handbalt daar bij Esbjerg, terwijl Rafael balt bij FC Midtjylland.

Moraal van het verhaal: met wat zelfvertrouwen kun je zomaar een bloedmooie handbalster schaken. Al helpt het wel mee als je profvoetballer bent, uiteraard.

Logo Goals and Glamour