Golfchick barst in tranen uit, en dat heeft een zeer trieste reden

donderdag 8 december 2016 om 22:38 door Redactie

We hebben hier al vaker een artikel gewijd aan Paige Spiranac, een Amerikaanse golfster die naast haar talent met de club vooral furore maakt met haar wulpse vormen.

Er schijnen echter onverlaten te zijn die deze mooie dame iets aan willen doen, zo bleek tijdens een persconferentie van Paige op de Dubai Ladies Masters.

De sportvrouw presteerde afgelopen jaar bar slecht op dat toernooi en wist de cut niet te halen. Op haar immens populaire Instagram-account vielen Paige daarna veel verwensingen ten deel: ze zou alleen mee mogen doen vanwege haar uiterlijk en een schande voor de sport zijn. Enkele onverlaten stuurden de dame zelfs doodsbedreigingen.

De 23-jarige golfster had die gebeurtenissen duidelijk nog niet verwerkt, want ze barstte deze week voor de camera’s in tranen uit.

“Cyber-pesten is een groot probleem, het is niet grappig”, snikte Paige. “Er wordt nooit over gesproken, maar ik denk dat het heel belangrijk is. Mensen moeten zien wat het met me doet. Ik heb het idee dat mijn ouders mij goed hebben opgevoed. Maar zij vallen mijn ouders en wat ik doe aan. Dat is heel moeilijk. Ik heb het heel zwaar gehad. Ik heb drie weken lang mijn sociale media gemeden en overweeg zelfs te stoppen. Het was zo gemeen.”

Arme meid. Hoog tijd voor een eerbetoon.

Paige Spiranac barst in tranen uit

© Instagram

Paige Spiranac barst in tranen uit

© Instagram

Paige Spiranac barst in tranen uit

© Instagram

Paige Spiranac barst in tranen uit

© Instagram

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

0x
FAIL
0x
WTF
8x
SEXY
0x
LOL
0x
OMG
0x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!