Deze 8 spelers verdienen een upgrade in FIFA 17

vrijdag 2 december 2016 om 15:30 door Jildert

Ja ja, natuurlijk zijn er meer potentiële toppers dan deze acht, maar we kijken uiteraard door een Nederlandse bril. Missen we nog iemand?

8. Oleksandr Zinchenko

Zinchenko FIFA 17

© Pro Shots

Misschien wat voorbarig, maar dit toptalent van Manchester City hielp Luuk de Jong met een briljante pass in één klap van zijn doelpuntendroogte af. Een passing-stat van 75 lijkt daarom aan de lage kant.

7. Sam Larsson

Larsson FIFA 17

© Pro Shots

Zijn nickname luidt Samba Sam en dat is niet zonder reden: de talentvolle Zweed stuurt keer op keer tegenstanders het bos in. Een upgrade naar vijf steren-skills en een boost in passing en schieten zou daarom zeker niet vreemd zijn.

6. Rick Karsdorp

Karsdorp FIFA 17

© Pro Shots

Als Rickie Karsdorp er vandoor is, kan niemand hem meer bijhouden. Zijn pace van 87 is daarom aardig, maar mag toch zeker een puntje of acht omhoog.

5. Ridgeciano Haps

Haps FIFA 17

© Pro Shots

Volgens sommigen de toekomstige linksback van het Nederlands elftal, maar een uitnodiging kreeg de AZ’er nog niet. Toch laat deze pijlsnelle speler week op week zien dat hij meer in zijn mars heeft dan die rating van 74 doet vermoeden.

4. Enes Unal

Enes Unal FIFA 17

© Pro Shots

Dit Manchester City-talent zorgde er voor dat Hakim Ziyech al snel werd vergeten in Enschede. Een schietbeoordeling van 71 voor de topscorer van de Eredivisie? Dat kan hoger, EA!

3. Davinson Sanchez

Davinson Sanchez FIFA 17

© Pro Shots

Hij kon dit seizoen naar Barcelona, maar koos voor Ajax. De internationale klasse druipt van deze 20-jarige voorstopper af en hij verdient meer dan die 74.

2. Virgil van Dijk

Virgil van Dijk FIFA 17

© Pro Shots

De oud-Groninger maakt grote indruk in Engeland en heeft de aandacht van alle topclubs. Toch komt de FIFA-rating van de beresterke Nederlander nog maar op 79 uit. Ter vergelijking: domme kracht Gary Cahill mag rekenen op 83.

1. Kasper Dolberg

Kasper Dolberg FIFA 17

© Pro Shots

Tja, moeten we dit nog uitleggen? Hét fenomeen van de Eredivisie heeft al voor de winterstop de aandacht van alle topclubs en zijn oorspronkelijke FIFA-rating van 68 is dus bijzonder onder de maat.

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

18x
FAIL
18x
WTF
8x
SEXY
25x
LOL
4x
OMG
5x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!