Logo Goals and Glamour
Deze Real-speler stelt niets voor in FIFA 17, en hier is waarom
© Pro Shots

Shownieuws

Deze Real-speler stelt niets voor in FIFA 17, en hier is waarom

Het Noorste toptalent Martin Odegaard stond een aantal jaar geleden in de picture bij alle Europese topclubs, waaronder Ajax. Real Madrid ging er uiteindelijk met het wonderkind vandoor, maar stalde hem lange tijd bij het tweede elftal.

Martin mag tegenwoordig zijn minuutjes maken in het grote Real, alleen heeft EA Sports die memo duidelijk niet ontvangen. In de carrièremodus van FIFA 17 heb je helemaal niets aan de 17-jarige middenvelder en dat heeft alles te maken met zijn schrikbarend lage stamina.

Het uithoudingsvermogen van de jongeling is berekend op 35, een statistiek waar je in FIFA absoluut de oorlog niet mee wint. Om je een indruk te geven: het is ongeveer net zoveel stamina als Rafael van der Vaart in het voetbalspel krijgt toegewezen.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Gamers maken zich boos over de onrealistische stamina- en snelheidsstatistieken van jonge spelers, helemaal omdat Odegaard afgelopen weekend nog 90 minuten volmaakte in Real. Grote kans dat EA de voetballer in de winterstop een welverdiende boost geeft.

Odegaard nutteloos in FIFA 17

© EA Sports

Logo Goals and Glamour