?>
Logo Goals and Glamour

Oud-voetballer Paul Gascoigne is opgenomen in het ziekenhuis nadat hij opnieuw aan de drank is geraakt. De Engelsman zakte maandag op de stoep van een hotel in Londen dronken ineen. Hij had twee flessen drank in zijn broekzak zitten. Met een ambulance werd ‘Gazza’ afgevoerd naar een ziekenhuis.

Gascoigne onderging vorige maand een heupoperatie. Sindsdien was hij volgens waarnemers weer aan de drank. Vorige week werd hij gearresteerd door de politie nadat hij in een dronken driftbui zijn ex-vrouw Sheryl op een treinstation had aangevallen.

Volgens zijn vriend Ronnie Irani, oud-cricketer van Engeland, gaat het weer heel slecht met Gascoigne. De oud-voetballer onderging eerder dit jaar in de Verenigde Staten, op kosten van onder anderen Irani, een afkickprogramma. Het ging daarna een tijdje redelijk goed met hem.

‘We geven hem niet op. Er overlijden dagelijks mensen aan alcoholverslaving. We hopen dat Paul het redt. Maar hij heeft serieuze mentale problemen. Het zal heel zwaar voor hem worden’, liet een bezorgde Irani weten.

Trending

Versch!