Logo Goals and Glamour
Johan Derksen slacht Memphis
© Pro Shots

november 2016 • Shownieuws Voetbalnieuws

Johan Derksen slacht Memphis

Johan Derksen kwam de afgelopen weken erg vaak in het nieuws met zijn ongezouten mening en ook vandaag is het weer raak. Dit maal heeft de presentator van Voetbal Inside geen goed woord over voor Memphis Depay.

”Net als Louis van Gaal ben ik erg teleurgesteld. Van Gaal heeft alles voor deze transfer gedaan, maar wat heeft hij in Engeland laten zien? Dat hij in dure auto’s rijdt, een mooie jas heeft en een hoed draagt. Hij gelooft in zijn eigen beroemdheid. In Nederland vinden we iemand al een held als hij de linksback voorbij kan dribbelen. Hij heeft de Engelse professionaliteit onderschat”, aldus Derksen.

memphis-verkoopt-dit-superdeluxe-pand-in-rotterdam

© Pro Shots

Ook de ‘verschrikkelijke’ verdediging van het Nederlands elftal moet het ontgelden. Een van de zeldzame factoren waarom Derksen medelijden heeft met bondscoach Blind: ”De verdediging is echt verschrikkelijk. Iedere wedstrijd weer individuele fouten waardoor je zelfs van kleine landen kan verliezen.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Laten we hopen dat dit komende zondag niet het geval is. Dan speelt Oranje een zeer belangrijk kwalificatieduel tegen Luxemburg. Vanavond staat in de Amsterdam ArenA Nederland – België op het programma.

Logo Goals and Glamour