Logo Goals and Glamour
Lionel Messi showt bizarre tattoo
© Pro Shots

november 2016 • Shownieuws

Lionel Messi showt bizarre tattoo

Lionel Messi heeft nog verder afstand gedaan van het nuchtere imago waarvoor hij vroeger zo werd geprezen. De ooit zo ‘normale’ Messi besloot de afgelopen jaren zijn levensstijl drastisch te veranderen. Veel kenners schuiven de oorzaak in de voeten van Neymar, die met zijn buitengewone persoonlijkheid ’s werelds beste voetballer zou hebben beïnvloed.

Tijdens een training van het Argentijns elftal doen de fotografen wederom een opzienbarende ontdekking op het lichaam van Messi. Waar eerst een zwaard met vleugels prijkte op zijn linkeronderbeen, is nu een grote zwarte ‘sok’ te zien. Alleen zijn karakteristieke rugnummer 10, een voetbal en de handjes van zijn oudste zoon Thiago zijn nog zichtbaar in de zee van inkt.

De nieuwe huidversiering leidde tot ontzettend veel kritiek op sociale media, vooral bij oud-Manchester United speler Eric Cantona. De legendarische vijfvoudig Wereldvoetballer van het Jaar noemde Messi een ‘poor man’s Justin Bieber’. Ook wij zijn nog niet overtuigd, wat jullie?

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

copyright-proshots-1428200

 

Logo Goals and Glamour