Logo Goals and Glamour
“Sylvie gebruikte Rafael om carrière te maken”
© Hunkemöller

november 2016 • Shownieuws

“Sylvie gebruikte Rafael om carrière te maken”

Het is al alweer effe geleden dat Sylvie Meis en Rafael van der Vaart de scheidingspapieren tekenden, en vrij snel daarna hoorden we dat de relatie van het glamourkoppel sowieso niet heel veel meer voorstelde. Niet verrassend, vindt trainer Huub Stevens, die in zijn biografie hard uithaalt naar de presentatrice.

“Rafael is een heel lieve, zachtaardige jongen, die op bepaalde gebieden te goedgelovig is”, schrijft Stevens in zijn boek Nooit opgeven. “En dan druk ik me nog wat zachtjes uit.”

Hij vervolgt: “Ik heb nooit problemen met hem gehad, behalve als het over Sylvie ging. Mensen die zich over de rug van een ander belangrijk willen maken, daar hou ik niet zo van. En dat gold dus voor Sylvie Meis. Ik vind dat ze haar carrière is opgestart over de rug van Rafael. Door hem heeft ze bekendheid gekregen.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Wat er waar is van die beweringen blijft natuurlijk onduidelijk, al is Raf’s keuze in vrouwen niet al te gelukkig te noemen. Hij legde het direct na de breuk met Sylvie aan met diens hartsvriendin Sabia, maar ook dat liep op de klippen. De middenvelder lijkt het geluk inmiddels te hebben gevonden bij de piepjonge handbalster Estavana Polman.

sylvie-herfstcollectie-7

© Hunkemöller

Sylvie doet nog één keer haar kleren uit

© Hunkemöller

Sylvie zoenend gespot in Miami

© Hunkemöller

Logo Goals and Glamour