?>
Logo Goals and Glamour
Deze 5 dingen wist je nog niet over Rick Karsdorp
© Pro Shots / Instagram

Shownieuws

Deze 5 dingen wist je nog niet over Rick Karsdorp

Hij groeide op in Schoonhoven, is een ‘kind van de club’ en maakte dit seizoen een stormachtige ontwikkeling door bij Feyenoord  én Oranje. Wisten jullie dit al over de 21-jarige Rick Karsdorp?

Artikel verder na advertentie

5. Moest weg bij Feyenoord, omdat hij faalde op school

Rick zat lang en breed in de Feyenoord-jeugd, toen zijn pa hem er zonder pardon vanaf haalde. Karsdorp’s schoolprestaties waren niet om over naar huis te schrijven, hij spijbelde en was onhandelbaar. Nadat hij zich een jaar van zijn goede kant had laten zien, mocht hij weer aansluiten in Rotterdam.

Artikel verder na advertentie

4. Fans in de rij voor ‘Karsdorp-look’

Fans in de rij voor Karsdorp-knotje

© Instagram

De meningen zijn ernstig verdeeld over het bekende knotje dat Karsdorp tegenwoordig rockt, maar veel fans schijnen stikjaloers te zijn op de coupe. Cihan ‘Cinostyle’ Karadavut, bedenker van de look, vertelt in het AD dat hij regelmatig gebeld wordt door gegadigden voor het bijzondere kapsel. Wij kunnen het ons echt niet voorstellen.

Artikel verder na advertentie

3. Zijn favoriete gezelschapsspel is…

Rick Karsdorp is dikke matties met Sven van Beek, feitelijk een grote concurrent bij Feyenoord. In gesprek met Feyenoord TV doet de back de opvallende ontboezeming dat hij regelmatig met Sven Rummikubt (je weet wel, het bejaardenspelletje met die cijfers). Weer eens wat anders dan een potje FIFA.

Rick Karsdorp Rummikub

© Twitter

2. Liet een portret van zijn pa tatoeëren op een… aparte plek

Karsdorp is zijn vader zo dankbaar voor zijn hulp, dat hij diens beeltenis heeft laten tatoeëren… op zijn bovenbeen! Rick overwoog om zijn broer of moeder op zijn andere been te zetten, maar zegt tegenover RTV Rijnmond dat zijn vriendin dat waarschijnlijk niet ziet zitten. Over zijn vriendin gesproken…

1. Trekt de aandacht met zijn vriendin

astrid-lentini-vriendin-rick-karsdorp-1

Waarschijnlijk wisten jullie al dat Rick de bloedmooie Astrid Lentini heeft geregeld, maar in een artikel over Karsdorp kunnen we het niet laten de prachtige dame even te benoemen. Er is bijzonder weinig bekend over de wulpse dame, dus we laten het beeld graag voor zichzelf spreken.

Vriendin Karsdorp Astrid Lentini

© Instagram

Vriendin Karsdorp Astrid Lentini

© Instagram