Deze 10 voetballers hebben doodgewone vrouwen

maandag 30 januari 2017 om 14:37 door Jildert

Het beroep van profvoetballer lijkt synoniem te staan voor een leven met een dikke bankrekening, glamour en modellen met grote jetsers, maar die vlieger gaat niet altijd op. Het is effe zoeken, maar er zijn wel degelijk voetballers die een normaal gezinsleven leiden.

10. Michiel Kramer

De eigenwijze Feyenoord-spits heeft al vaker gezegd weinig op te hebben met het voetbalwereldje en die ‘lekkere gewone’ levenshouding blijkt ook uit zijn gezinssituatie. Kramer ontmoette zijn huidige vriendin in zijn schooltijd en het tweetal heeft twee zoontjes.

Vrouw Michiel Kramer

Foto vriendin Kramer

9. Robinho

Bij deze dribbelaar verwacht je misschien blingbling (ik bedoel: check die oorbel), maar de aanvaller is al jaren samen met zijn wat vollere vrouw Vivian Guglielmetti. De twee trouwden in 2009 en hebben twee kinderen.

Carolina Portaluppi

© Instagram

 

8. Lionel Messi

De speelstijl van de twee Argentijnen is misschien vergelijkbaar, maar daar houdt de vergelijking tussen Messi en Diego Maradona direct op. Waar zijn landgenoot de ene na de andere dame verslond en een puinhoop maakte van zijn leven, is Messi al jaren gelukkig met zijn jeugdvriendinnetje Antonella Roccuzzo. Het oerdegelijke paar heeft inmiddels twee kinderen.

Vrouw Messi

7. Luis Suarez

Zijn karakter mag dan wat vuriger zijn (en da’s zacht uitgedrukt), maar ook Messi’s teamgenoot is al jaren gelukkig met zijn jeugdliefde. Suarez leerde Sofia Balbi op zijn 15e kennen en het tweetal trouwde in 2009, toen de oud-Ajacied nog in Nederland speelde. Baby-count: een zoon en een dochter.

Luis Suarez en vrouw

© Pro Shots

6. Fernando Torres

Nog zo’n speler waarbij je misschien wat meer glamour zou verwachten. Dat valt dus wel mee: de Spaanse mooiboy trouwde in 2009 met zijn jeugdvriendinnetje Olalla Domínguez Liste en het stel heeft twee kinderen.

5. Antoine Griezmann

De Fransoos verkaste al op 13-jarige leeftijd naar Real Sociedad en leerde kort daarna zijn huidige vrouw Erika Choperena kennen. Griezmann en zijn Spaanse wederhelft hebben één kindje.

Vrouw Griezmann

© Instagram

4. Georginio Wijnaldum

De meeste spelers in dit lijstje zijn samen met hun jeugdvriendinnetje, maar Gini maakt het wel erg bont: hij ontmoette Virginia Braaf al op zijn 12e. Op Virginia’s Instagram is weinig ruimte voor duckfaces, maar des te meer voor de Heere God, hun twee kids en haar eigen sieradenlijn. Kanttekeningetje: gezamenlijke foto’s van Georginio en Virginia zijn moeilijk te vinden.

Wijnaldum vrouw

 

3. Wayne Rooney

Misschien wel de meest typische Brit op de voetbalvelden, en dus ook samen met een typische Britse dame. Wayne en Coleen zijn al jaren samen en hebben drie kinderen, al vertoonde hun relatie in de loop der jaren wat scheurtjes: zo werd de United-spits ooit bij de hoeren gespot. Tja; het blijft een voetballer.

Vrouw Rooney

2. Dirk Kuyt

Hoe kan het ook anders dat de visserszoon uit Katwijk gelukkig is met een typische, Hollandse moeke. Alleen al de naam Gertrude doet de geur van spruitjes en het geluid van een rammelende sjoelbak in ons opwellen. Het gezin Kuyt is inmiddels vier kinderen sterk.

Vrouw Kuyt

© Instagram

1. Arjen Robben

Ook aan de zijde van de magistrale, maar oer-Nederlandse voetballer Arjen Robben verwacht je geen rondborstig model. Dat is dan ook zo, hoewel: Bernadien is zonder twijfel een beeldschone blondine. De Bedummer leerde zijn geliefde kennen toen hij op de middelbare school zat en miste ooit een training om de eerste zoen te kunnen stelen. Aaawh. Baby-count: twee zoons en een dochter.

bernadien-robben

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

22x
FAIL
26x
WTF
100x
SEXY
17x
LOL
9x
OMG
71x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!