5 bizarre acties waarin Kramer zich als een totale idioot gedroeg

dinsdag 25 oktober 2016 om 14:37 door Jildert

Hoewel de zaken misschien anders liggen als je Feyenoord-fan bent, is men het er wel over eens dat Michiel Kramer allesbehalve de meest sympathieke voetballer op de Nederlandse velden is. Je wilt bewijs? Alsjeblieft.

5. Kramer mept Ted van de Pavert

In dit opstootje deelt de spits overduidelijk een tik uit aan Ted van de Pavert, maar dat werd niet gezien door de scheidsrechter. Feyenoord’s geroemde huisjurist slaagde er wonder boven wonder in Kramer vrij te pleiten bij de tuchtcommissie.

4. Kramer met een schandalige tweet

Ook leedvermaak is de spits niet vreemd. Tijdens Ajax – Rapid Wien (vorig seizoen) liet Kramer op Twitter weten een doodschop op Jaïro Riedewald een ‘prima tackle’ te vinden. Na woedende reacties stelde de Rotterdammer dat zijn tweet slechts cynisch was bedoeld. Ja ja.


prima-tackle-kramer

© Twitter

3. Kramer wurgt Etiënne Reijnen

Hoewel Kramer in deze wedstrijd tegen FC Groningen geel kreeg voor een overtreding op Rasmus Lindgren, ontging de scheids dat de spits na een kopduel verdediger Etiënne Reijnen bij zijn keel greep. Voor deze actie kreeg hij achteraf twee wedstrijden schorsing.

2. Kramer deelt elleboogstoot uit aan Cillessen

Ook in het geel-groen van ADO Den Haag kon de boomlange spits zijn handen al niet thuishouden. Na deze brute charge op Jasper Cillessen zei Kramer te hopen dat het niet bestraft zou worden, maar moest hij alsnog twee wedstrijden toekijken. Terecht, lijkt ons zo.

Michiel Kramer en Jasper Cillessen

1. Kramer geeft Onana knietje na goal Kuyt

De meest recente misdraging van de spits. Ook in dit geval ontkomt Kramer: de KNVB start geen onderzoek naar het incident.

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

0x
FAIL
16x
WTF
34x
SEXY
1x
LOL
3x
OMG
3x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!