?>
Logo Goals and Glamour

Oud-voetballer uit Nederland Bobby Petta heeft een rolletje gekregen in een Hollywood-film. Hij speelt in de film World War Z waarin hij en rol van een halve minuut heeft naast superacteur Brad Pitt.

“Ik liep over straat en toen kwam een vrouw naar me toe”, licht Petta toe. “Zij was van de casting agency en deelde papiertjes uit en vroeg of ik naar de casting wilde komen. Eigenlijk was ik het vergeten, een week later zag iemand mij en die zei dat ik die middag langs kon komen.”

Petta mistte bijna zijn auditie: “Maar nu ik de film zag ben ik wel blij dat ik het heb gedaan. Het is echt zoiets van ‘Hé, dat ben ik!’ het is wel even vreemd om jezelf op film te zien, maar het was een leuke ervaring. Ik zou wel bij meer films betrokken willen zijn, als dat natuurlijk mogelijk is.”

In World War Z gaat het maar om een minirol: “Ik denk dat ik dertig seconden in beeld ben. Er rijdt een vuilniswagen voorbij en dan ben ik rechts, best wel groot, in beeld.”

“Het is wel heel grappig. In de Schotse kranten stond een stuk over World War Z met Brad Pitt en Bob Petta. Hij zal wel gedacht hebben: ‘Wie is die gozer?’ Ik had niet verwacht dat ik het zo leuk zou vinden. Als je ziet hoeveel mensen er mee bezig zijn, dan is dat toch indrukwekkend. Je bouwt ook een relatie met ze op.”

Trending

Versch!