‘Sabia vindt zichzelf ‘een bitch”

vrijdag 22 juli 2016 om 12:22 door Max

Sabia Boulahrouz, ook bekend als Sabia Engizek, zit de komende weken in het tv-programma ‘Ranking the Stars’. Daar is ze op z’n zachtst gezegd openhartig over haar priv√©leven. Eerder zei ze al sinds augustus geen seks meer te hebben gehad en nu legt ze onder meer uit waarom ze geen Engizek meer heet, en noemt ze zichzelf ‘een bitch’.

Na de scheiding van Khalid in 2013 hield ze de achternaam Boulahrouz, omdat dit moet in Duitsland, waar ze momenteel woont. Een naamsverandering na een scheding is in dat land niet alleen een uiterst kostbare, maar ook tijdrovende zaak.”Daarom heet ik nog Boulahrouz.”

Volgens Sabia doet die achternaam er echter niet toe: “Ik ben niet bekend geworden door de achternaam Boulahrouz, maar door de twee jaar durende soap waarin ik terecht ben gekomen.”

Sindsdien wordt haar naam niet erg positief ontvangen: “Als mensen de naam Sabia horen denken ze gelijk aan die ‘bitch’.” Vindt de diva dat echter erg? In een korte preview van de nieuwste uitzending van het programma moet ze lachen als die vraag gesteld wordt.

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

0x
FAIL
1x
WTF
1x
SEXY
0x
LOL
0x
OMG
0x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!