?>
Logo Goals and Glamour

PSV was met Sporting Lissabon in gesprek over een transfer van Nederlander Stijn Schaars. Vorig jaar had PSV Schaars ook al graag ingelijfd, maar de international destijds koos voor een buitenlands avontuur.

Sporting heeft inmiddels echter grote financiƫle problemen en moet spelers verkopen om transferinkomsten te genereren en af te komen van het veel te hoge salarishuis. Daar ligt dus de kans voor PSV.

“We hebben besprekingen gevoerd met de leiding van Sporting”, zegt zaakwaarnemer Karel Jansen tegen de Telegraaf. “We zijn op bezoek geweest in Portugal en wachten nu op antwoord van Sporting. Het is duidelijk wat PSV wil en ook de speler staat heel positief tegenover een transfer naar Eindhoven.”

Het enige dat een transfer in de weg staat is het salaris dat Schaars verlangt. Volgens Eindhovens dagblad loopt het daar ook op stuk. “Wij gaan ons niet inspannen voor de komst van Stijn Schaars. Hij is gewoon simpelweg te duur voor ons”, sprak PSV directeur Marcel Brands tegenover het Eindhovens Dagblad.

“Stijn is te duur vanwege zijn salaris”, aldus Brand. “Hij vraagt een behoorlijk salaris en Sporting wil een transfersom. Hij is te duur.”

Trending

Versch!