?>
Logo Goals and Glamour
“Naar Van der Vaart kijken voelt als een verkeersongeluk”
© Pro Shots

Shownieuws

“Naar Van der Vaart kijken voelt als een verkeersongeluk”

Niet iedereen kijkt met plezier naar het EK en volgens vele televisiekijkers maakt het programma Studio France het alleen maar erger.  Er is veel kritiek op het programma van de NOS en ook columnist Nico Dijkshoorn laat zich in Voetbal International uit over de EK-show.

Artikel verder na advertentie

“In het programma Studio France tillen ze de aankleding van dit item naar een heel ander, nog krankzinniger niveau. Wisselende presentatoren staan tijdens het hele blokje ‘Geinig Nieuws Waar Je Je Gek Om Lacht’ naast een koffiemachine.”

Artikel verder na advertentie

“Waarom weet niemand. Het had ook een ijsmachine kunnen zijn of een broedmachine. Maar het is een koffiemachine. Een heel grote glimmende. Je moet ernaar kijken, of je wilt of niet. De presentator zegt iets over de kaartverkoop in Bordeaux en intussen denk je: Hoe werkt die machine? Komt er lekkere koffie uit?”

Artikel verder na advertentie

Dijkshoorn gaat verder: “Daar zat opeens Rafael van der Vaart als sidekick in een leunstoeltje naast presentator Henry Schut. Rafael van der Vaart vragen als sidekick, dat is ongeveer hetzelfde als een zaal vol vaatspecialisten laten toespreken door Dries Roelvink.”

“Rafael neerzetten als een makkelijk babbelende sidekick, vergelijk dat maar met Danny de Munk die Zomergasten presenteert. Meteen voelde ik medelijden. Hij deed heel erg zijn best om verstaanbare zinnen te zeggen, maar dat lukte niet erg. Naar Rafael van der Vaart kijken voelde na enkele minuten al aan als het kijken naar een verkeersongeluk”, besluit Dijkshoorn.