Logo Goals and Glamour
Dit is de veelbesproken vriendin van Vincent Janssen

juni 2016 • Vriendin van

Dit is de veelbesproken vriendin van Vincent Janssen

Ze is afgelopen week een van de meestbesproken voetbalvrouwen: de vriendin van Vincent Janssen. Dat heeft alles te maken met de bruiloft die de spits gepland heeft staan, en die hem zijn rentree in het Nederlands elftal zal kosten. Want ja, daar werd Janssen deze maand verrassend genoeg weer voor geslecteerd. Wie is de vriendin van Vincent Janssen eigenlijk?

Vincent Janssen verraste in de zomer van 2019 door te tekenen bij het Mexicaanse Monterey. Na niet geslaagde avonturen bij Tottenham Hotspur en Fenerbahçe heeft de voormalig speler van Almere City en AZ nu wel succes gevonden. Hij werd meteen kampioen, vond de liefde en geniet met volle teugen van de rust en de Mexicaanse cultuur. Een terugkeer naar Europa hoeft van hem voorlopig niet, zelfs als dat ten koste gaat van zijn kansen bij het Nederlands elftal.

Hij leek dus uit beeld te zijn geraakt bij de keuzeheren van Oranje. Maar assistent-bondscoach Danny Blind heeft Janssen van een afstand toch gevolgd. Nu is hij geselecteerd voor de Nations League.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

De spits van Monterrey leerde zijn geliefde kennen in de coronaperiode. De liefde was wederzijds en het stel besloot zich te verloven. Begin juni stapt Janssen in het huwelijksbootje in Amerika, althans: dat is de bedoeling. Op 4 juni speelt Oranje de openingswedstrijd van de Nations League in Brussel tegen België.

“Zijn bruiloft gaat zeker door. Hij is al een jaar bezig om dat allemaal goed te organiseren”, vertelt zijn moeder Annemarie Verstappen tegenover De Telegraaf. “Hij vond het wel een enorme verrassing dat hij weer voor Oranje is geselecteerd. Maar het is nog maar de voorselectie, dus er is nog geen reden om je al ergens druk over te maken.”

Of Janssen er in de resterende interlands tegen Wales-uit (8 juni), Polen-thuis (11 juni) en Wales-thuis (14 juni) wel bij is, is maar de vraag.

Dit is de vriendin van Janssen, waar het allemaal om gaat. Haar naam is Talia.

Artikel verder na advertentie

© Instagram
© Instagram
Vriendin Vincent Janssen
© Instagram
© Instagram
© Instagram
Logo Goals and Glamour