Logo Goals and Glamour
‘Tete schrok zich kapot door hersenbloeding vader’
© Pro Shots

mei 2016 • Serious business Voetbalnieuws

‘Tete schrok zich kapot door hersenbloeding vader’

Kenny Tete werd kort geleden opgeschrikt door vreselijk nieuws van zijn vader. Miguel Tete, beveiliger van beroep, kreeg enkele weken terug last van een herselbloeding. De rechtsback van Ajax is momenteel met Oranje op trainingsstage, maar is met zijn hoofd nog veel bij zijn vader, die gelukkig wel aan de beterende hand is.

“Gelukkig gaat het nu al iets beter, maar Miguel heeft voor zijn leven gevochten en vecht nu voor zijn herstel”, vertelt Tete. “Ik ben blij dat de bondscoach me heeft opgeroepen, want daar spreekt veel vertrouwen uit. En ik weet dat mijn aanwezigheid hier een boost is voor papa.”

“Ik denk dat het nu een week of vijf geleden is dat ik een belletje kreeg van mijn familie. Als je hoort dat er iets met je vader aan de hand is, schrik je je echt kapot”, legt de Ajacied uit. “Natuurlijk ben ik gelijk naar hem toegegaan en dan schrik je nóg meer. Je verwacht het gewoon niet bij zo’n beer van een vent. Ik had hem de dag daarvoor nog aan de lijn gehad en toen was er niks aan de hand. Het geeft maar weer aan dat je lichaam iets heel bijzonders is.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Tete met z’n vader, in functie als beveiliger in Amsterdam:

A photo posted by Kenny Tete (@kennytete) on

Logo Goals and Glamour