?>
Logo Goals and Glamour

VI-fenomeen Johan ‘Jan’ Boskamp gaf onlangs een interview aan Playboy en daarin kwam de ruzie tussen Johan Derksen en Wilfred Genee ter sprake. Boskamp baalt flink van het geschil. “Ik vind de situatie zwaar klote, dat moet ik eerlijk bekennen. Er is duidelijk iets kapot tussen die twee,” aldus de bamihapjes-fan.

“Voorheen kwam er meteen een reactie van Johan als Wilfred met een stekelige opmerking kwam. Nu zie je dat ze allebei een beetje opletten met wat ze zeggen, om de zaak niet op de spits te drijven,” observeert Boskamp. “Dat vind ik jammer, al moet ik zeggen dat ze hun ruzie fantastisch weten te camoufleren als de camera’s draaien. De ruzie moet gewoon bijgelegd worden, het zijn beide volwassen mannen.”

In een vraaggesprek met Boskamp kan natuurlijk ook het onderwerp ‘bamihapjes’ niet onbesproken blijven. “Ik kan niet zonder bamihapjes, dat kan ik moeilijk ontkennen,” vertelt de oud-Feyenoorder. “In België weet ik precies de schaarse plekken te vinden. En in Nederland moet ik er van mezelf altijd eentje uit zo’n automaat trekken. Van de week kwam ik terug uit München. Net over de Nederlandse grens bij Heerlen heb ik snel mijn auto aan de kant gezet. Ik zag een bamihapje en dacht: die is voor mij!”

Trending