Victoria Koblenko uit de kleren, de reden is bijzonder

dinsdag 12 april 2016 om 20:01 door Redactie

Victoria Koblenko is sinds kort weer voetbalvrouw en dat geeft ons dus de gelegenheid om volop over deze prachtige mevrouw te schrijven. Gelukkig maar, want de actrice deed vandaag haar kleren uit!

Dat Victoria zich in evakostuum hult is op zich niets nieuws (doet ze vaker), maar de reden achter deze sexy fotoshoot wel. De Oekraïense wil met een aantal gewaagde foto’s aandacht vragen voor online schelden. Dat is heel persoonlijk, onthult ze op haar Instagram-account.

“Een hoop mensen waren het niet met me eens in de aanloop naar het Oekraïne-referendum. En dat moet kunnen”, vertelt de dame. “Maar nog niet eerder heb ik zoveel door haat gedreven berichten gelezen. Het onschuldige doch denigrerende ‘lieverd’ en ‘pop’ maakten plaats voor ontelbare variaties van hoer. Kuthoer, nazihoer, pijphoer, hoer van de duivel. Domme hoer werd een categorie op zich.”

De shoot, waarin we Victoria als letterlijke maaltijd zien, heeft dan ook een symbolische betekenis: “Ik ben afgebeeld in onaantastbaar goud, waaruit een anonieme ‘gast’ een stuk vlees sneed. Niet om te eten, maar puur om te verminken.”

Juist ja. Wat vinden we ervan?

Gefileerd! Soms zegt een beeld meer dan duizend mean tweets. 'Er is iets wat me al geruime tijd ernstig zorgen baart. Hoe sociale media steeds meer een podium worden voor asociaal gedrag. Hoe mensen anoniem seksistische, racistische en discriminerende uitingen doen. Straffeloos, schijnheilig en gewetenloos schermen mensen met de vrijheid van meningsuiting zonder zich rekenschap te geven van het feit dat dat we in Nederland alles mogen zeggen niet gelijk staat aan de fatsoensnorm waarbij je alles hoeft te zeggen. Een hoop mensen was het niet met me eens in de aanloop naar het referendum en dat moet kunnen. Maar nog niet eerder heb ik zoveel door haat gedreven berichten gelezen. Het onschuldige doch denigrerende ‘lieverd’ en ‘pop’ maakten plaats voor ontelbare variaties van hoer. Kuthoer, nazihoer, pijphoer, hoer van de duivel. Domme hoer werd een categorie op zich. Mijn IQ zou gelijk zijn aan dat van een veldmuis, mijn intellect aan een krop sla en mijn talent gelijk aan een slipje. Ik was de Joseph Goebbels van Oekraïne en deze varkenssnuit moest vooral oprotten, optiefen, wegwezen, opzouten naar mijn ‘eigen’ land, al dan niet met een oprotpremie. Ik heb nog nooit zoveel mensen moeten blocken. Maar mensen vonden hun recht op ‘alles mogen zeggen’ zo heilig dat ze terug bleven komen onder een andere naam/profiel om hun recht af te dwingen. Schaamteloos. Toen @jaspersuyk impact wilde vertalen naar een beeld, werd al snel duidelijk dat we wilden werken met een onaantastbare buitenkant die ‘levend’ wordt wanneer de onzichtbare, anonieme ‘gast’ er een stuk vlees van snijdt. Niet om te eten, maar puur om te verminken.” @jaspersuyk : Naar mijn mening ziet iedereen Victoria altijd een beetje als een glamour-persoon. Ikzelf had dat ook wel, als ik eerlijk ben. Maar nadat ik een keer met haar had gezeten om te kijken of we samen iets moois konden maken, ondervond ik dat dat totaal niet het geval was. Ik leerde haar kennen als een heel leuk en open persoon, met onwijs veel wijsheid en persoonlijkheid. Toen ik van haar hoorde op welke manier ze soms online wordt aangesproken (lees: verwenst en uitgescholden), bedacht ik het concept van de foto #Gefileerd

A photo posted by Victoria Koblenko (@vkoblenko) on

Straks word ik opgediend door @jaspersuyk en mag u me 'fileren' ♫ #SolomonBurke #FleshAndBlood

A video posted by Victoria Koblenko (@vkoblenko) on

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

0x
FAIL
0x
WTF
1x
SEXY
0x
LOL
0x
OMG
0x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!