?>
Logo Goals and Glamour
Dit zijn de 11 prima voetbalvrouwen van Ajax

De Ajax-selectie maakt ieder jaar een flinke transformatie door, en voor de voetbalvrouwen in Amsterdam geldt hetzelfde. Welke dames verwelkomt Ajax dit seizoen in het stadion? Tijd voor een stoomcursus!

1. De vriendin van Perr Schuurs

© Pro Shots / Instagram

Schuurs, de sterke centrale verdediger, is inmiddels een van de vaste waarde van Ajax. De 22-jarige Limburger heeft zijn vriendinnetje Roos Wijnands meegenomen uit het zuiden.

© Instagram

2. De vriendin van Daley Blind

© Pro Shots / Instagram

Daley is al jaren gelukkig met professioneel danseres en fotomodel Candy-rae Fleur. Het tweetal stapte vorige zomer in het huwelijksbootje en werd een paar maanden later ouders van zoontje Lowen en dochtertje Lemae.

Vriendin Daley Blind
© Instagram

3. De vriendin van Lisandro Martinez

© Pro Shots / Instagram

Lisandro Martinez is sinds 2019 één van de Zuid-Amerikaanse aanwinsten en is sindsdien vrijwel altijd in de basis te vinden. Dit is zijn vriendin: Muri Lopez Benitez.

© Instagram

4. De vriendin van Sébastien Haller

Priscilla is de vriendin van Sebastien Haller
© Pro Shots / Instagram

Priscilla is de vriendin van Sebastien Haller. Veel beeld is er niet van haar, maar de Frans-Ivoriaanse spits van Ajax laat haar af en toe zien op Insta. Ze hebben samen twee kinderen.

Haller vriendin
© Instagram

5. De vrouw van Antony

Dit is de vriendin van Antony
© Instagram

Het meisje van creatieve Ajacied Antony heet Rosileny Xavier. Eigenlijk moeten we ‘echtgenote’ zeggen, want Antony is al in het huwelijksbootje gestapt. Daarvoor werd het tweetal ouders van een zoontje.

De vriendin van Ajacied Antony
© Instagram

6. De vrouw van Dusan Tadic

© Pro Shots / Instagram

Dit is Dragana Vukanac, al jaren de echtgenoot van Dusan Tadic. Het Servische stel zette drie kinderen op de wereld.

Vriendin Dusan Tadic
© Instagram

7. De vriendin van Klaassen

© Pro Shots / Instagram

Davy is een kind van de club, na korte uitstapjes is hij sinds 2020 weer een vaste kracht van Ajax. Beauty Laura juicht hem al jaren toe.

© Instagram

8. De vriendin van Edson Alvarez

© Pro Shots / Instagram

Edson Alvarez, mag je nu zeker een steunpilaar noemen, met meer dan 100 wedstrijden voor Ajax op zijn naam. Edson is al jaren samen met Sofia Toache. Inmiddels hebben zij samen een dochter.

Vriendin van Edson Alvarez
© Instagram

9. De vrouw van Sean Klaiber

© Pro Shots / Instagram

De felle rechtsachter van Ajax kwam in 2020 terug naar huis, in 2005/2006 speelde hij namelijk in de D3 van de jeugdopleiding. Dit is de vrouw van Klaiber, haar naam is Charelle.

10. De vriendin van Nicolas Tagliafico

© Pro Shots / Instagram

En dit is Caro Calvagni, het uiterst fitte vriendinnetje van Nicolas Tagliafico. Hoelang zij nog in Amsterdam blijven, is de vraag.

© Instagram

11. De vriendin van …

Voor zover wij weten zijn er nog verschillende vrijgezellen onder Ajax. Zo hebben Rensch, Taylor, Kudus én Brobbey nog geen vriendin. Dus dames, slide eens in die DM’s ;)

Trending