Logo Goals and Glamour
“René heeft twee weken gehuild”
© YouTube

april 2016 • Serious business

“René heeft twee weken gehuild”

Hoewel René van der Gijp weer rap aanschoof bij Voetbal Inside, heeft de plotselinge dood van zijn levenspartner Danielle Sijthoff er enorm ingehakt bij de flamboyante analist. Zijn vriendin overleed in haar slaap aan een maagbloeding.

Daniëlle’s moeder, Tine Sijthoff, doet in Privé een boekje open over de vreselijke tijd die de oud-voetballer doormaakt. Hoewel het tweetal nooit samenwoonde, stelt Tine dat Van der Gijp zijn soulmate heeft verloren.

“René heeft na haar dood veertien dagen lopen huilen”, laat ze aan het roddelblad weten. “Ik denk dat Daniëlle de enige op de wereld was die hem echt kende. Ze kende hem zelfs beter dan hij zichzelf.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Ook voor Tine zelf is het verlies natuurlijk loodzwaar. Ze bevindt zich nog altijd in een negatieve roes, vertelt ze: “Dan loop ik door het huis en denk: Maar kindje toch… Hoe kan dit nou? Waar ben je nou?”

René en Tine hebben regelmatig contact en gaan samen door het rouwproces. “Een paar dagen geleden gaf hij me heel lief twee papieren zakken met linten, kaarten en het condoleanceregister. Hij vindt dat het bij mij hoort en zo is het natuurlijk ook”, besluit ze.

Artikel verder na advertentie

Logo Goals and Glamour