Logo Goals and Glamour
Beau wil Genee op tv meppen, presentator onderneemt stappen
© Twitter

Shownieuws

Beau wil Genee op tv meppen, presentator onderneemt stappen

Het lijkt niet meer goed te komen tussen Beau van Erven Dorens en Wilfred Genee. Beau toonde zich bij Radio 538 laaiend over de manier waarop hij behandeld werd in het programma Wat gaat er nu door je heen, van Wilfred Genee. De presentator stond zelfs op het punt zijn RTL-collega een klap te verkopen, beweert hij.

“Kijk, zo’n jongen doet heel aardig, zet je op zo’n stoel en zegt dan alleen maar: ‘Je bent die man van twaalf ambachten, dertien ongelukken.’”, foetert Beau. “Achter elkaar door zit hij onzin te spuien. Het is een vorm van journalistiek, maar wel het laagste van het laagste.”

Opstappen wilde de presentator niet. “Maar wel overwogen om hem een klap te geven. Dat is wel leuk in beeld”, aldus de tv-man.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Genee toont zich verbaasd over de boosheid van Beau, omdat zijn collega hem na de uitzending nog een mailtje stuurde dat hij het een ‘prima interview’ vond. “Groot was dan ook mijn verbazing om gister te horen dat Beau het interview opeens ‘het laagste van het laagste vond’ en dat hij was misleid”, schrijft de VI-presentator in het AD.

Beau had zelfs nog meegedaan aan een pilot-opname voor het programma. Dat optreden vond hij zo leuk dat hij terug wilde keren voor een echte uitzending. Genee is dan ook niet blij met de harde woorden van zijn collega. “Ik heb een mailtje gestuurd naar zijn baas om te vragen of hij er even goed naar kon kijken, want ik vond het eigenlijk een beetje te ver gaan”, vertelt hij. “Dat is even iets anders dan een mailtje sturen dat ik zeg dat ik het zo ontzettend leuk vond.”

Artikel verder na advertentie

Logo Goals and Glamour