Logo Goals and Glamour
‘Johan is voor iedereen’

maart 2016 • Serious business Sportnieuws

‘Johan is voor iedereen’

De familie van Johan Cruijf is zeer blij met alle steun na het overlijden van de legende afgelopen donderdag. De zoon van Cruijf, Jordi, sprak dinsdag op een persconferentie een paar mooie woorden hierover.

“Mijn vader wilde alles graag privé houden, maar Johan is niet alleen van ons maar van iedereen. We hopen dat zijn boodschap voortleeft”, citeert de NOS Jordi Cruijff, die dankbaar is dat de privacy van de familie gerespecteerd is. Ook het ziekenhuis waar Cruijff zijn behandeling kreeg, kreeg complimenten. “Ze zijn altijd heel positief naar mijn vader geweest. En de media hebben veel respect getoond. Iedereen wist hoever hij kon gaan.”

“Overal ter wereld waren er plechtigheden. Heel veel dank daarvoor. Mijn vader was overal ter wereld een inspiratiebron. Als hij hier zou zijn, zou hij supertrots zijn. Je komt er alleen achter als hij er niet meer is. We zijn zeer geïnspireerd door deze mensen”, aldus de zoon van Cruijff. “Barcelona, Ajax en het Nederlands elftal waren zijn drie grote liefdes. We weten dat mijn vader ook moeite had met voorzitters en directeurs, maar hij had warme contacten met iedereen. Heel veel dank voor alles.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Logo Goals and Glamour