?>
Logo Goals and Glamour
Twee(!) zwangere vriendinnen: het opmerkelijke liefdesleven van Steven Bergwijn
© Instagram / Pro Shots

Dat Ajax-aanvaller Steven Bergwijn doelpunten kan maken weten we, maar ook naast het veld schiet hij raak. Dat kun je vrij letterlijk nemen: op het moment dat zijn ex-vriendin Chloe Jay Lois zwanger was van hun eerste kindje, bleek er namelijk nóg iemand in verwachting te zijn van Steven. Laten we de vriendinnen van Bergwijn eens onder de loep nemen.

Chloe Jay Lois houdt van zand
© Instagram

Bergwijn was sinds 2015 samen met Chloe Jay. De liefde tussen deze influencer en de voetballer werd in april 2020 bezegeld met zoontje Saint Stevie Isai. Het geluk tussen de twee was echter van korte duur, nadat Chloe erachter kwam dat nóg iemand zwanger was van Steven. Het ging om ene Sem Smit, eveneens een influencer. Oh, oh.

Steven Bergwijn was in de tussentijd al naar Londen verkast, terwijl Chloe Jay in Nederland achterbleef met hun pasgeboren zoontje. Waarschijnlijk was de liefde voor de geboorte al bekoeld, want op de Instagram-accounts van beide tortelduifjes verwezen ze amper naar elkaar. Ook op een foto van de baby-shower was Steven in geen velden of wegen te bekennen.

Extra pijnlijk voor Chloe: de zwangere Sem verhuisde met Steven mee naar Londen. “Stevens oude relatie is over en wij wonen nu samen in Londen”, vertelde Sem aan Privé. “Voor hem en deze nieuwe woonplek heb ik mijn nagel- en haarsalon aan huis op een laag pitje gezet. Ik probeer hier een mooi nieuw leven op te bouwen.” Volgens Sem waren Chloe en Steven trouwens al lang uit elkaar voordat zij een relatie begonnen. Dat neemt niet weg dat de geboortes van beide kinderen wel erg dicht bij elkaar liggen…

Hoe het ook zij, anno 2022 zijn Sem en Steven nog steeds bij elkaar. Chloe houdt er haar eigen influencer-bestaan op na, waarin ze op Instagram regelmatig een kiekje van haar spruit toont. Hieronder wat foto’s van Sem Smit, de vriendin van Steven Bergwijn!

Sem Smit, vriendin Steven Bergwijn
© Instagram
Vriendin Bergwijn
© Instagram
De vriendin van Bergwijn
© Instagram
Sem Smit is de vriendin van Steven Bergwijn
© Instagram

Trending