?>
Logo Goals and Glamour
Het verhaal achter de twee(!) zwangere ex-vriendinnen van Steven Bergwijn
© Instagram / Pro Shots

Vriendin van

Het verhaal achter de twee(!) zwangere ex-vriendinnen van Steven Bergwijn

Dat Ajax-aanvaller Steven Bergwijn doelpunten kan maken weten we, maar ook naast het veld schiet hij raak. Neem dat maar letterlijk: op het moment dat ex-vriendin Chloe Jay zwanger was van hun eerste kindje, bleek influencer Sem Smit ook in verwachting van Steven. Bergwijn heeft momenteel trouwens geen vriendin. Laten we zijn liefdesleven eens onder de loep nemen.

Artikel verder na advertentie

Hier vind je alle vriendinnen van Ajax!

Artikel verder na advertentie

Chloe Jay Lois houdt van zand
© Instagram

Bergwijn was sinds 2015 samen met Chloe Jay. De liefde tussen deze influencer en de voetballer werd in april 2020 bezegeld met zoontje Saint Stevie Isai. Dat geluk was van korte duur, nadat Chloe erachter kwam dat nóg iemand zwanger was van Steven. Het ging om ene Sem Smit, ook influencer. Oh, oh.

Artikel verder na advertentie

Steven Bergwijn was in de tussentijd al naar Londen verkast, terwijl Chloe Jay in Nederland achterbleef met hun pasgeboren zoontje. Waarschijnlijk was de liefde voor de geboorte al bekoeld, want op hun Instagram-accounts verwezen ze amper naar elkaar. Ook op een foto van de baby-shower was Steven nergens te bekennen.

Bergwijn is nu weer vrijgezel

Extra pijnlijk voor Chloe: de zwangere Sem verhuisde met Steven mee naar Londen. “Steven’s oude relatie is over en wij wonen nu samen in Londen”, vertelde Sem aan Privé. “Voor hem en deze nieuwe woonplek heb ik mijn nagel- en haarsalon aan huis op een laag pitje gezet. Ik probeer hier een mooi nieuw leven op te bouwen.”

Maar nu Sem en Steven weer in Amsterdam zijn lijkt de liefde over. De twee volgen elkaar niet meer op Instagram en gezamenlijke foto’s zijn haastig verwijderd. Volgens juicekanaal Marwajuice gaat het om een tijdelijke breuk, omdat Bergwijn regelmatig vreemd zou gaan. Je verwacht het niet! Steven is trouwens zeker niet de enige vrijgezelle Oranje-speler.

Nou ja: hieronder toch wat foto’s van Sem Smit, de (ex)-vriendin van Steven Bergwijn!

Sem Smit, vriendin Steven Bergwijn
© Instagram
Vriendin Bergwijn
© Instagram
De vriendin van Bergwijn
© Instagram
Sem Smit is de vriendin van Steven Bergwijn
© Instagram