Logo Goals and Glamour
Het verhaal achter de twee(!) zwangere vriendinnen van Steven Bergwijn
© Instagram / Pro Shots

augustus 2022 • Vriendin van

Het verhaal achter de twee(!) zwangere vriendinnen van Steven Bergwijn

Dat Ajax-aanvaller Steven Bergwijn doelpunten kan maken weten we, maar ook naast het veld schiet hij raak. Letterlijk. Op het moment dat ex-vriendin Chloe Jay zwanger was van hun eerste kindje, bleek influencer Sem Smit ook in verwachting van Steven. Laten we zijn liefdesleven eens onder de loep nemen.

Hier vind je alle vriendinnen van Ajax!

Chloe Jay Lois houdt van zand
© Instagram

Bergwijn was sinds 2015 samen met Chloe Jay. De liefde tussen deze influencer en de voetballer werd in april 2020 bezegeld met zoontje Saint Stevie Isai. Dat geluk was van korte duur, nadat Chloe erachter kwam dat nóg iemand zwanger was van Steven. Het ging om ene Sem Smit, ook influencer. Oh, oh.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Steven Bergwijn was in de tussentijd al naar Londen verkast, terwijl Chloe Jay in Nederland achterbleef met hun pasgeboren zoontje. Waarschijnlijk was de liefde voor de geboorte al bekoeld, want op hun Instagram-accounts verwezen ze amper naar elkaar. Ook op een foto van de baby-shower was Steven nergens te bekennen.

Sem Smit is nu de vriendin van Steven Bergwijn

Extra pijnlijk voor Chloe: de zwangere Sem verhuisde met Steven mee naar Londen. “Steven’s oude relatie is over en wij wonen nu samen in Londen”, vertelde Sem aan Privé. “Voor hem en deze nieuwe woonplek heb ik mijn nagel- en haarsalon aan huis op een laag pitje gezet. Ik probeer hier een mooi nieuw leven op te bouwen.”

Artikel verder na advertentie

Maar nu Sem en Steven weer in Amsterdam zijn gaat het moeizaam. Volgens juicekanaal Marwajuice hadden de twee om een tijdelijke breuk, omdat Bergwijn regelmatig vreemd zou gaan. Je verwacht het niet! Op het WK in Qatar was Sem wel weer van de partij, mét Bergwijn junior.

Nou ja: hieronder toch wat foto’s van Sem Smit, de vriendin van Steven Bergwijn!

Sem Smit, vriendin Steven Bergwijn
© Instagram
Vriendin Bergwijn
© Instagram
De vriendin van Bergwijn
© Instagram
Sem Smit is de vriendin van Steven Bergwijn
© Instagram
Logo Goals and Glamour