Logo #GOALS
Dit is Chloe Jay, de vriendin van Steven Bergwijn
© Instagram

Steven Bergwijn is iedere week belangrijk voor PSV, maar de Eindhovenaren dreigen hem kwijt te raken aan een topclub. Die topclub kan wel eens dicht bij huis liggen, want Ajax wil de geboren Amsterdammer overnemen. Vanuit het buitenland zou Ajax concurrentie hebben van Manchester United en Internazionale. Wij kijken vandaag welk vriendinnetje Bergwijn meeneemt naar een nieuwe club. Dit is Chloe Jay Lois, de vriendin van Steven Bergwijn.

View this post on Instagram

Steven Bergwijn kan naar Manchester United of Internazionale, zo lezen we vandaag in de kranten. PSV hoopt zo’n 40 miljoen euro aan de dribbelaar over te houden. Of hij nu klaar is voor een stap naar het buitenland of niet, het vriendinnetje met internationale allure heeft hij al! Kenden jullie Chloe Jay Lois? Meer foto’s in de bio.

A post shared by #GOALS (@goalsmagnl) on

Bergwijn’s voetbalvrouw is deze Vlaardingse sinds 2015 en we besteedden al meermaals aandacht aan Chloe Jay. Zelf zit de de dame echter ook niet stil. De vriendin van Steven Bergwijn staat te boek als danseres, model én influencer. Op elk social media-kanaal heeft Chloe tienduizenden volgers, al ligt haar vlog op YouTube al een halfjaar stil. Daarover gesproken, we zien nog maar weinig kiekjes van Bergwijn terug op Chloe’s Insta. Voor Bergwijn’s Insta geldt hetzelfde wat betreft Chloe. Trouble in paradise?

Het zou goed kunnen, want zowel Bergwijn (21) als Chloe (20) zijn piepjong en het zou kunnen dat ze wat plezier willen maken voor zich definitief te settelen. Aan de andere kant zijn voetballers vroeg oud en kan Chloe net zo goed over een jaar met een babybuik rondlopen. Of lopen we nu iets te hard van stapel?

Hoe het ook zij, ook Chloe Jay Lois lijkt met haar internationale allure klaar voor een stap naar het buitenland. Nu nog de vraag of Steven haar wil meenemen op een transfer-avontuur naar Engeland of Italië. Daar zullen geïnteresseerde clubs in ieder geval voor in de buidel moeten tasten, want PSV verlangt 40 miljoen voor het toptalent.

Chloe Jay Lois is de vriendin van Steven Bergwijn

© Instagram

Chloe Jay Louis hakt hakt in haar trainingspak

© Instagram

Chloe Jay Lois is niet vies van een strandfoto

© Instagram

Chloe Jay Lois heeft een luchtig pakje aan

© Instagram

Chloe Jay Lois houdt van zand

© Instagram

Vers

Quizzzz