?>
Logo Goals and Glamour
MVV-hooligans mishandelen Roda-kinderen
© Pro Shots

WTF

MVV-hooligans mishandelen Roda-kinderen

Schandalige verwikkelingen in Venray gisteravond, waar rivaliserende supportersgroepen van MVV en Roda JC op de vuist gingen. Nu is dat – hoe triest ook – niet eens heel verrassend. Meer bizar is dat er ook een kids-bus van Roda werd aangevallen door de ‘supporters’.

Artikel verder na advertentie

Roda speelde een uitwedstrijd tegen De Graafschap, terwijl MVV voor een wedstrijd in de Jupiler League afreisde naar Deventer. Op de terugweg kwamen de bussen elkaar tegen en dat leidde tot een confrontatie op een parkeerterrein.

Artikel verder na advertentie

Het ontaardde in een waar slagveld, waarbij in ieder geval twee gewonden vielen. Op social media stellen woedende ouders echter dat ook kinderen niet gespaard werden door de onverlaten.

Artikel verder na advertentie

“We hebben paniek gehad. Kinderen werden geslagen, heb gerend voor mijn leven”, schrijft iemand op Facebook. Een ander zint op wraak: “Jullie worden aan de schandpaal gehangen, let op mijn woorden. Mijn kind het ziekenhuis in slaan. Op zijn slaap schoppen, poging doodslag.”

Eén vader toont zich vooral verbijsterd over de schandalige actie. “Mijn kids zaten in een van de bussen! Ging voor de eerste keer mee, uit met hun cluppie! En maken dan al deze dingen mee! En waarom?” aldus de ouder.

De MVV-droeftoeters waren alweer gevlogen toen de politie arriveerde, meldt 1Limburg. Er wordt wel een onderzoek ingesteld naar het incident.