Logo Goals and Glamour
Brit casht flink door prestaties Leicester City!
© Pro Shots

maart 2016 • Serious business

Brit casht flink door prestaties Leicester City!

De relevatie dit seizoen in de Premier League is Leicester City. De club zet behoorlijke stappen richting het kampioenschap en staat momenteel bovenaan. Dit is goed nieuws voor een Brit die gokte op het kampioenschap van Leicester bij een wedkantoor aan het begin van dit seizoen.

Hoogst onwaarschijnlijk

De fan van Leicester City zette aan het begin van dit seizoen £50 (omgerekend €60) in op een titel voor zijn club. Omdat dit hoogst onwaarschijnlijk bleek stond de quotering op liefst 5.000 tegen 1. Mocht Leicester City daadwerkelijk kampioen worden, dan zou de Brit €322.000 winnen!

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

In plaats van af te wachten tot het einde van dit seizoen, koos de Brit er onlangs voor zich uit te laten betalen. Geen tonnen, maar wel €93.257 erbij op zijn rekening, dat is toch niet verkeerd. De fan gaat nu op vakantie naar Spanje.

Populariteit voetbalwedden

Artikel verder na advertentie

Het wedden op voetbalwedstrijden wordt steeds populairder. Mensen zetten massaal geld in op wedstrijden en hopen hierdoor grote bedragen te winnen. Wat veel mensen echter niet weten is dat veel wedkantoren aantrekkelijke welkomstaanbiedingen hebben.

Zo geven wedkantoren als MyBet en Unibet jou een welkomstbonus bij het registeren en opwaarderen van je eerste tegoed. Deze bonussen kunnen oplopen tot €100. Maar zoveel met veel zaken waar je flink wat geld mee kunt verdienen, zitten er bij voetbalwedden ook veel addertjes onder het gras.

Om je goed te adviseren raden wij je aan om eens een kijkje te nemen op de pagina van VoetbalUitslagen.com. Op deze site staat precies aangegeven waar je op moet letten, bij welke wedkantoren je het beste kunt wedden en welke wedkantoren voordelige aanbiedingen hebben. Lees je goed in en wie weet win ook jij wel veel geld.

Logo Goals and Glamour