?>
Logo Goals and Glamour

Het Engelse Chelsea is, nu de nieuwe trainer José Mourinho aan de slag gaat, op zoek naar een nieuwe spits. Daarbij lijken de Engelse terecht te komen in Italië bij Napoli.

Edison Cavani heeft drie zeer goede seizoenen in Napels achter de rug en maakte in 104 competitieduels in de Serie A 78 doelpunten. Dat is niet onopgemerkt gebleven bij de grote clubs, en nu wil Chelsea hem graag vastleggen.

“Chelsea heeft belangstelling en zal me binnenkort bellen”, zei voorzitter van Napoli tegen Italiaanse media. “Ik heb gehoord dat zijn broer heeft gezegd dat Edinson waarschijnlijk bij Napoli zal blijven. Dat maakt me gelukkig, maar als hij er toch voor kiest om naar Chelsea te gaan, dan moeten we op zoek gaan naar een goede manier om het geld te herinvesteren.”

Cavani heeft nog een vierjarig contract bij Napoli en is allesbehalve goedkoop: De voorzitter van de Italianen heeft al meerdere malen laten weten dat de aanvaller een gelimiteerde afkoopsom van 63 miljoen euro heeft en dat Cavani alleen mag vertrekken als dit bedrag op tafel komt.

Trending