Elia snikkend op de grond om doodgeschoten vriend

maandag 22 februari 2016 om 09:34 door Jildert

Feyenoord liep gisteren opnieuw tegen pijnlijk puntverlies aan door een gelijkspel tegen Roda JC (1-1). Eljero Elia had de overwinning op zijn schoen, maar zijn schot spatte uiteen op de lat.

Na de wedstrijd zakte Elia huilend op de grond, maar dat had niets te maken met het teleurstellende duel. Een goede vriend van de linksbuiten werd afgelopen week op brute wijze om het leven gebracht.

“Hij ging verhaal halen bij de stiefvader van zijn ex-vriendin”, vertelt de voetballer aan Metro. “Die zou zijn dochter hebben geslagen. Toen hebben ze ruzie gekregen en waarschijnlijk heeft mijn vriend hem in elkaar geslagen. Terwijl hij wegliep werd hij drie keer in zijn rug geschoten.”

Elia vervolgt: “Ik had op TV West al gezien dat er iemand in Ypenburg was neergeschoten, maar toen wist ik nog niet dat hij het was. Zijn broer was op die dag jarig en zijn moeder had de voicemail van mijn vriend ingesproken met een verjaardagsliedje. Hij heeft dat nooit gehoord, want hij lag toen al dood op de grond.”

“We zaten vroeger bij elkaar in de klas, we hebben zo veel met elkaar meegemaakt. Ik kon vroeger vanuit mijn slaapkamer in zijn slaapkamer kijken. Hij heeft twee kinderen achtergelaten. Dat zit ook in mijn hoofd”, aldus een gebroken Elia.

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

0x
FAIL
0x
WTF
1x
SEXY
0x
LOL
1x
OMG
0x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!