Colombiaanse onthult hete nacht met Ronaldo

vrijdag 19 februari 2016 om 19:16 door Redactie

Het was alweer even geleden dat één van Cristiano Ronaldo’s vele scharrels zich bij de roddelpers meldde, maar gisteren was het weer zover.

De Colombiaanse Nataly Rincón werd tijdens Oud & Nieuw met de stervoetballer gespot in Miami en doet nu uit de doeken wat er precies is gebeurd. Althans: wat zij beweert dat er is gebeurd, want Ronaldo zelf heeft nog niets bevestigd noch ontkent.

“Ik was in een restaurant en Ronaldo zat aan de tafel verderop. Hij begon met me te flirten”, steekt Rincón van wal in de Colombiaanse pers. “Toen kwam er iemand naar mijn tafel en zei dat hij me wilde ontmoeten.”

Het model vervolgt: “Cristiano is erg knap. Kijk eens hoe ik dans, zei hij tegen me. Het was heel sexy en sensueel. Rondom middernacht zoenden we met elkaar, maar of hij meeging naar het hotel laat ik aan jullie fantasie over.”

Heel flauw Nataly! Maar goed, CR7 zou wel gek zijn als hij dit mooie exemplaar niet mee naar zijn slaapkamer zou nemen (of homo, natuurlijk).

Estoy feliz de pertenecer a este gran equipo !!desde ahora EMBAJADORA @modelsapp.co 📷@andresreinafoto

A photo posted by Nataly Rincon (@natyrincon12) on

Photoshoot en MIami para @mycurvibody con mi amiguita @vivicastrillon1.official @vivicastrillon1 Fotografo@rphotographer

A photo posted by Nataly Rincon (@natyrincon12) on

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

0x
FAIL
0x
WTF
1x
SEXY
0x
LOL
0x
OMG
0x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!