?>
Logo Goals and Glamour

VVV-Venlo heeft donderdagmiddag trainer Ton Lokhoff ontslagen. Dat meldt de Eerstedivisieclub op zijn website. De trainer die dit seizoen met VVV uit de Eredivisie degradeerde, had in Venlo nog een verbintenis tot medio 2014.

De clubleiding nam het besluit na een evaluatie van het afgelopen seizoen. “De directie vindt het erg vervelend, maar er was zowel intern als extern onvoldoende draagvlak om Lokhoff na het teleurstellende seizoen te behouden als trainer van het eerste elftal. Deze stap wordt door de directie als noodzakelijk gezien om een nieuwe frisse start te maken.”

Lokhoff was sinds december 2011 in dienst bij VVV. Hij volgde de Belg Glen de Boeck op, die eerder die maand zelf opstapte. In het vervolg van het seizoen wist VVV zich op het nippertje via de nacompetitie te handhaven in de eredivisie.

Dit jaar ging het echter wel mis. VVV hield in het reguliere seizoen alleen Willem II onder zich en was voor het derde opeenvolgende jaar veroordeeld tot de nacompetitie. In twee duels kwam de ploeg van Lokhoff niet tot scoren tegen Go Ahead Eagles, dat VVV in eigen stadion met 0-3 naar de eerste divisie stuurde.

Trending