?>
Logo Goals and Glamour

Franck Ribéry heeft een contractverlenging van twee jaar ondertekend in de Allianz Arena en blijft tot 2017. De Belg Daniel Van Buyten heeft zijn contract bij Bayern München met een jaar verlengd.

Bij Bayern zijn ze blij: “We zijn erg blij om deze twee sleutelspelers langer aan ons te binden”, aldus directeur Karl-Heinz Rummenigge. “Franck en Daniel hebben de voorbije jaren superseizoenen gehad en meer dan eens het verschil gemaakt in belangrijke wedstrijden.”

Bayern München, straks getraind door Josep Guardiola, wist dit seizoen als eerste Duitse club de ’treble’ te winnen. Ook de Fransman zelf is blij met zijn contract: “Nog nooit in mijn leven ben ik zo gelukkig geweest als nu, waarom zou ik dan vertrekken? Als ik hier stop, wil ik dat als een Grand Seigneur doen. Met een afscheidswedstrijd, zoals Mehmet Scholl.”

“De triple winnen is iets ongelooflijks. Ik had al twee keer de beker en de landstitel gewonnen. Maar de Champions League pakken is het allermooiste. Die trofee is het bewijs dat ik een grote speler ben die deel uitmaakt van een historisch team.”

Trending